MALLORCA

Etiquetes:
  • TALLER

Us oferim una activitat musical més: un taller relacionat amb el gènere operístic, concretament Il maestro di cappella de D. Cimarosa, que ha estat adaptada per al públic més jove.

En el segle XVIII el geni musical Domenico Cimarosa ens descriu una escena metamusical en què un director d’orquestra discuteix amb els instruments al mateix temps que toquen i que ell els dirigeix. No sabem si per error o per fer-li la punyeta, els instruments no acaben de fer el que diu la partitura... Els esforços del pobre director finalment seran recompensats i podrà reconduir els instruments cap a l’harmonia.

En aquesta posada en escena, pensada per dur l’òpera a l’escola, els instruments apareixen en una projecció animada, i són meitat instrument meitat animal. Per això el seu comportament té a veure amb la personalitat del seu so i del seu animal, cosa que dóna una eina diferent per treballar les famílies d’instruments.

Es tracta d’una posada en escena de la mà d’un tenor i amb una projecció que ens crea un univers d’imatges oníriques i plenes d’imaginació.

Centre escolar

Adreçat a: 1r ESO, educació primària

Preu per alumne: 2 €

Durada: 55 min

Nombre mínim d’alumnes: 30

Nombre màxim d’alumnes: 80

Web: Veure

El termini per sol·licitar aquesta activitat acaba el 21 de gener de 2019

El termini per sol·licitar aquesta activitat acaba el 21 de gener de 2019

Sol·licitar activitat Veure PDF