MENORCA

Us proposam una sèrie d’activitats per fomentar l’hàbit lector de l’alumnat i per conèixer la Biblioteca Pública de Maó. 

Aquestes activitats són les següents: 

Visites generals: es mostren les diferents seccions de la biblioteca i es fan activitats com ara trobar un llibre o un document determinat, etc. Segons la durada de la visita, es pot fer el bibliojoc, que consisteix en una mena de gimcana per dins la biblioteca. 

Biblioteca infantil: aquí els més petits coneixeran les normes de funcionament de la biblioteca i gaudiran de les activitats que es proposen, com ara el bibliojoc o el contacontes. 

•El català de Menorca, llengua comuna: Es tracta d'una exposició de nou plafons que és poden muntar a les aules i els quals s'expliquen vuit documents escrits extrets de diversos arxius històrics de Menorca i a través dels quals es pot veure l'evolució de la llengua escrita als registres cultes. L'exposició va acompanyada d'una unitat didàctica per a dos nivell 3r i 4t ESO i 1r i 2n de batxillerat.

•El Diccionari Alcover-Moll: El Diccionari català-valencià-balear, una joia lexicogràfica. Amb aquesta activitat els alumnes coneixeran l’estructura del diccionari i la seva riqueza. A més  aprendran a manejar i varolar aquesta important obra. 

 

Visita / sortida

Adreçat a: educació infantil, educació primària, ESO

Preu: Gratuïta

Lloc: BIBLIOTECA DE MAÓ

Adreça: Pl. de la Conquesta, 8, Maó

Web: Veure

Horari: de dilluns a dissabte de 9:30h a 13:30h Dilluns a divendres de 16:30h a 20:30h

Observacions:

la durada de la visita varia en funció de l'activitat escollida.

Activitat gestionada directament per l'entitat. Enviau la sol·lictud.

Sol·licitar activitat Veure PDF