MALLORCA

Nova

Visitant la Nau del Reciclatge, els vostres alumnes s'endinsaran en un món màgic, en el qual a més de divertir-se, podran desenvolupar la seva creativitat amb jocs i objectes construïts amb materials reutilitzats, despertant així el seu compromís amb el medi ambient.

La nau del reciclatge té la intenció que els alumnes es diverteixin, juguin molt i descobreixin el treball artesà i manual. Es recuperaran jocs tradicionals i investigaran totes les possibilitats que tenen els materials que rebutgem de forma habitual, no tot s’ha de comprar!

Conscienciar sobre el reciclatge actiu i creatiu, utilitzar la imaginació per a crear instruments, jocs i escultures,  relacionar-se i conèixer-se a través del joc, un joc que ens regala el seu ampli ventall de sorpreses i possibilitats.

Desenvolupament  de l’activitat

Durant tres hores passaran per diferents espais amb diferents propostes.

10 h Arribada i presentació, a càrrec de dos estrambòtics personatges i dinàmica per a fer grups

10.15 h Presentació i desenvolupament de les activitats

12.30 h Espectacle de circ amb la temàtica central del reciclatge, amb jocs aeris, equilibris d’objectes i humor.

13h Acomiadament dels participants.

Activitats estructurades per diferents espais:

  • Illa dels invents: espai de taules amb eines i material reciclat perquè cada nin i nina pugui desenvolupar la seva imaginació i crear la seva escultura, joc….
  • Espai musical i experimental d'instruments reciclats. En aquest espai podran recrear-se amb una infinitat d'objectes oblidats i reconvertits en instruments, perquè a més de poder-los escoltar puguin crear la seva pròpia orquestra.
  • Carrusel a pedals: Aquí tots podran pujar en el tradicional carrusel però amb la gran particularitat que aquest  funciona  a pedals i està construït a amb materials reciclats.
  • Jocs reciclats: els participants podran jugar amb la instal·lació permanent de jocs de Lila, experimentar amb els diferents mecanismes i materials i posar a prova la seva destresa i concentració.

 

Visita / sortida

Adreçat a: educació infantil, educació primària, ESO

Preu per alumne: 6,5 €

Adreça: Ctra. Costitx-Sencelles Ma-3121, km 4

Durada: 3 h

Mínim/Màxim alumnes (per 1 sessió): 120/ 200

Mínim/Màxim alumnes (per 2 sessions): 201/ 400

Horari: de 10.00 h a 13.00 h

Observacions

Disponible mesos de novembre, desembre, març, abril, maig i juny

Activitat gestionada directament per l'entitat. Enviau la sol·lictud.

Terminis de sol·licitud

Activitat no subjecte a terminis

Sol·licitar activitat Veure PDF