MALLORCA

 

Us pretesam un espectacle de dansa per els més petits, acompanyat d’un taller pràctic, que vol tractar la historia de l´art des d’una mirada feminista. L´art abstracte, el dibuix i la dansa com eines per crear jocs de relació experiencial i relacional amb l´espai, el moviment la geometria i el color.

La intenció es que alumnat i professorat pugui comprovar com les dones també han estat grans pintores i claus dins el món de l´art, obrint així les possibilitats a nous referents.

L’espectacle partirà de dues obres de dues artistes, concretament, Sophie Taeuber que es va convertir en una de les artistes dadà més importants de la seva generació i Alesandra Ekster, pintora i dissenyadora vinculada al cubofuturisme, suprematisme i constructivisme.

Una selecció de l´obra d´aquestes dues artistes ens servirà com a referent i inspiració per dibuixar amb el cos i altres materials per l´espai i el paper.

L’activitat s’estructurarà de la següent manera:

- Representació d’un petit espectacle de dansa de15 min. En el qual una ballarina, en un món esfèric i planetari, creat per un organisme de pilotes gegants, jugarà perquè aquest element cobri vida i es transformi, creant així mons màgics inspirats en viatges a la lluna, l’univers i els marcians.

- Desprès passarem a la part pràctica, en la qual l´alumnat participarà fent entre tots un mapa/dibuix, creant un recorregut a l´espai similar al que ha fet la ballarina. Es dividirà l´espai en 4 planetes ien cada un d’ells ballarem creant formes amb diferents materials (pinzells secs, cintes elàstiques, petites pilotes i paper).

Pels darrer 10/15 minuts farem un exercici de respiració que en ajudarà tornar a la calma i finalitzarem l´activitat amb un dibuix personal de la vivencia.

 

Centre escolar-espai habilitat (presencial)

Adreçat a: 1r primaria, educació infantil

Preu per alumne : 2 €

Durada: 50 min.

Mínim/Màxim alumnes (per 1 sessió): 15/ 30

Mínim/Màxim alumnes (per 2 sessions): 31/ 60

Horari: Concertau data i hora enviant la butlleta de sol·licitud

Disponible presencial

Mallorca

Terminis de sol·licitud

ACTIVITATS QUE S'HAN DE DUR A TERME DINS ELS 1R TRIMESTRE S'HAN DE SOL·LICITAR ABANS DEL 6 de novembre de 2023

ACTIVITATS QUE S'HAN DE DUR A TERME DINS EL 2N I 3R TRIMESTRE: DES DE LA PUBLICACIÓ DE L'OFERTA AL 31 de gener de 2024.

El termini per sol·licitar aquesta activitat acaba el 31 de gener de 2024

Veure PDF