MALLORCA

Nova

 

Un món de paraules estranyes (Englihs  words)  és un espectacle en el qual diferents disciplines de les arts del moviment s'articulen per construir aquesta història sobre inclusió social i diversitats cognitives i ara també el podeu gaudir de la versió de l'espectacle en anglès.

Tractant la temàtica del Trastorn Greu de la Comunicació i el Llenguatge, aquesta obra és construïda amb la doble intenció de donar a conèixer una mica més aquesta característica des d’una òptica inclusiva, i d’ésser una activitat útil per un públic que l’estigui experimentant. Aquesta obra contribueix a fer més agradable, divertit i amè el camí de creixement i aprenentatge d’aquests petits i petites, així com de les seves mestres, amigues i amics.

Una combinació de diferents llenguatges artístics -dansa, clown, titelles, text, vídeo i música- fent participar al públic per col·laborar en el seu procés d’aprenentatge. Es faciliten materials per seguir fent feina dins l’aula.

L’aventura de la Mei, la protagonista de la història, comença un dia en que, per raons científicament inexplicables, apareix a la nostra dimensió. Tot és exactament igual, llevat que aquí les persones empren el llenguatge verbal i escrit per comunicar-se. La valenta Mei afrontarà situacions de la vida quotidiana de les que aprendrà molt, i fins i tot haurà de superar un gran repte a l’escola, cooperant amb els seus companys i companyes.

 

Centre escolar-espai habilitat (presencial)

Adreçat a: 6è infantil, 1r primaria, 2n primaria, 3r primària

Preu per alumne : 2 €

Durada: 45 min.

Mínim/Màxim alumnes (per 1 sessió): 25/ 50

Mínim/Màxim alumnes (per 2 sessions): 51/ 100

Horari: Concertau data i hora enviant la butlleta de sol·licitud

Observacions

Enguany com a novetat podeu gaudir de l'espectacle en anglès.

Disponible presencial

Mallorca

Terminis de sol·licitud

ACTIVITATS QUE S'HAN DE DUR A TERME DINS ELS 1R TRIMESTRE S'HAN DE SOL·LICITAR ABANS DEL 6 de novembre de 2023

ACTIVITATS QUE S'HAN DE DUR A TERME DINS EL 2N I 3R TRIMESTRE: DES DE LA PUBLICACIÓ DE L'OFERTA AL 31 de gener de 2024.

El termini per sol·licitar aquesta activitat acaba el 31 de gener de 2024

Veure PDF