MENORCA

El cavall és un icona que ens representa i que és present en multitud d’actes i festes populars menorquines; creiem que, per això, és important donar als alumnes l’oportunitat de conèixer i viure una jornada inoblidable en la qual podran satisfer la seva curiositat i aprendre un munt de coses sobre els seus amics, els cavalls, a l’Escola Municipal d’Equitació Bintaufa de Maó, on disposaran d’unes instal·lacions adequades per a la pràctica de l’equitació (tres pistes d’entrenament i zona d’estables). 

S’oferiran dos tallers a escollir segons l’edat de l’alumnat:

LA VIDA EN EL PONI CLUB

Els fiets i fietes podran aprendre a través del joc com tenir cura dels ponis, les seves necessitats bàsiques i les seves característiques principals, com viuen. Interactuaran amb ells, les podran donar de menjar, els raspallaran i pentinaran.  

Podran fer passejos amb els ponis i podran pujar en ells guiats amb una corda per un monitor.  Això els permetrà tenir un aprenentatge inicial de l’equitació, en el qual s’adquireix destresa, equilibri i confiança amb el cavall d’una manera lúdica i divertida. Els més petits aniran acompanyats damunt el poni sempre amb un monitor.

Adreçat a: educació infantil i 1r cicle de primària

EL MÓN DEL CAVALL

Els fiets i feietes aprendran la cura i maneig del cavall en la quadra, les seves característiques com la rasa, el seu comportament, etc. A més aprendran a raspallar-los i ensellar-los. Podran fer classes de volteig i passejos en cavall.

Les activitats estan dissenyades per treballar en grups rotatius en els quals tots els participants realitzaran totes les activitats simultàniament.

Animau-vos a conèixer d’aprop el món del cavall de Menorca!

  

Visita/sortida (presencial)

Adreçat a: educació infantil, educació primària, ESO

Preu per alumne : 4 €

Lloc: ESCOLA MUNICIPAL D'EQUITACIÓ BINTAUFA

Adreça: ctra. Maó - Sant Lluis Km 2,3

Durada: de 9.30 a 12.30 h

Disponible presencial

Menorca

Activitat gestionada directament per l'entitat. Enviau la sol·lictud.

Terminis de sol·licitud

Activitat no subjecte a terminis

Sol·licitar activitat Veure PDF