MALLORCA

 

Concert didàctic de guitarra espanyola sobre la música de diferents països del Mediterrani en el qual els infants col·laboraran assenyalant aquests llocs al mapa, tocant percussions i escoltant també aspectes culturals i contes de cada un dels països que visitarem imaginàriament.

En el concert, la guitarra farà un viatge sonor per Espanya, Itàlia, Tunísia, Israel, Grècia i finalment tornarà a Mallorca.

Com a introducció de cada peça, assenyalarem sobre un mapa dibuixat del Mediterrani cada un d’aquests llocs posant-hi una guitarra en miniatura, explicaré curiositats sobre la música i la cultura de cada lloc i contarem alguns contes tradicionals.

Els infants interactuaran amb el músic intervenint diverses vegades durant l’espectacle. A cada cançó sortirà un infant per a col·locar la guitarra en miniatura, sobre cada lloc d’on es tocarà una música. A més acompanyaran la majoria de les peces amb una senzilla percussió (picant de mans, amb unes culleres, amb una caixa xinesa, amb un tambor oceànic…).

D’aquesta manera podrán conèixer les diferències i semblances de les músiques mediterrànies, els insturments més típics de cada lloc de la familia de la guitarra (oud. Bouzouki, guitarró, mandolina…) i també quins són els costums, llocs especials o contes tradicionals dels països que hi formen part.

Centre escolar-espai habilitat (presencial)

Adreçat a: educació primària, ESO (1r i 2n)

Preu per alumne : 2 €

Durada: 45

Mínim/Màxim alumnes (per 1 sessió): 25/ 50

Mínim/Màxim alumnes (per 2 sessions): 51/ 100

Web: Veure

Horari: Conertau data i horari enviant butlleta de sol·licitud

Disponible presencial

Mallorca

Terminis de sol·licitud

ACTIVITATS QUE S'HAN DE DUR A TERME DINS ELS 1R TRIMESTRE S'HAN DE SOL·LICITAR ABANS DEL 6 de novembre de 2023

ACTIVITATS QUE S'HAN DE DUR A TERME DINS EL 2N I 3R TRIMESTRE: DES DE LA PUBLICACIÓ DE L'OFERTA AL 31 de gener de 2024.

El termini per sol·licitar aquesta activitat acaba el 31 de gener de 2024

Veure PDF