MALLORCA

El grup Miranda Jazz Quartet, format per guitarra, saxo tenor, contrabaix i bateria, us proposa un concert didàctic que té com a objectiu principal donar a conèixer l’origen i l’evolució d’un estil musical tan conegut com és el jazz.

A partir de la interpretació de diferents temes musicals, que al llarg de la història del jazz foren claus i representatius, s’aniran explicant, seguint un ordre cronològic, els diferents corrents jazzístics (ragtime, estil Nova Orleans, estil Chicago, swing, be-bop, cool, jazz llatí, etc.). Es farà, també, una menció especial al blues, ja que es considera l’inici de la música moderna i, en conseqüència, del jazz. No es deixarà de banda l’explicació dels principals instruments musicals emprats, amb una referència especial al saxo, instrument simbòlic del gènere, i a la guitarra elèctrica.

El jazz no es decanta de les noves tecnologies i dels nous corrents musicals, al contrari: se n’aprofita i crea estils actuals tan coneguts com l’acid jazz o el techno jazz, que també es podran escoltar

Durant tot el concert es projectaran imatges representatives de la història del jazz, que ajudaran a entendre millor les explicacions i la música que escoltarem en viu i en directe.

Visita/sortida (presencial)

Adreçat a: 5è primària, 6è primària, ESO, batxillerat

Preu per alumne : 2 €

Lloc: Auditori del conservatori de Palma

Durada: 50 min.

Horari: 10.00 h, 11.15 h i 12.30 h

Observacions

Data: dimecres, 22 de març de 2023

Dates i horaris subjectes a possibles modificacions

Disponible presencial

Mallorca

Terminis de sol·licitud

FINS A DISPONIBILITAT D'AFORAMENT.
(Adequació a les normes sanitàries)

Sol·licitar activitat Veure PDF