MALLORCA

Us proposam aquesta activitat didàctica amb la finalitat d’apropar als infants, al jovent i a també a les seves famílies, l’adquisició dels coneixements que contextualitzen la societat actual, més concretament la cultura popular.

En aquest cas, la música, les danses i la indumentària tradicionals dels segles XVIII i XIX, han marcat una empremta en el nostre tarannà. Costums, festes, tradicions… diferents àmbits on la música i la dansa, que han passat del caràcter popular a arrelar-se al concepte tradicional, conflueixen i defineixen la nostra identitat com a poble.

A partir de diferents dinàmiques de grup, els infants i joves viatgen en el temps per viure, ballar, sonar i vestir-se com els avantpassats dels segles XVIII i XIX a Mallorca.

Un taller a partir de diferents manualitats, projeccions, demostracions de ball i tallers de danses, on els nins podran aprendre els costums populars d’aquella època.

Es tracta de tot un bagatge cultural que encara perdura en el nostre temps. L’alumnat podrà comprovar com la història influeix en diferents àmbits com la música i la vestimenta.

Centre escolar-espai habilitat (presencial)

Adreçat a: educació infantil, educació primària

Preu per alumne : 2 €

Durada: 1 h

Mínim/Màxim alumnes (per 1 sessió): 15/ 25

Mínim/Màxim alumnes (per 2 sessions): 26/ 50

Horari: Concertau data i horari a Viu la cultura enviant la sol·licitud

Disponible presencial

Mallorca

Terminis de sol·licitud

ACTIVITATS QUE S'HAN DE DUR A TERME DINS ELS 1R TRIMESTRE S'HAN DE SOL·LICITAR ABANS DEL 4 de novembre de 2022

ACTIVITATS QUE S'HAN DE DUR A TERME DINS EL 2N I 3R TRIMESTRE: DES DE LA PUBLICACIÓ DE L'OFERTA AL 30 de gener de 2023.

El termini per sol·licitar aquesta activitat acaba el 30 de gener de 2023

Veure PDF