MALLORCA

Etiquetes:
  • CONCERT DIDÀCTIC

Us oferim un concert didàctic original i divertit en el qual es compagina l’escenificació teatral amb la música i els efectes sonors i en què la participació dels alumnes serà primordial.

Com seria una pel·lícula sense efectes de so? I sense música? A través de la representació teatral d’una de les obres literàries més importants de la literatura universal El Quixot, de l’escriptor Miquel de Cervantes, adaptada en clau d’humor per als alumnes i interpretada per dos actors magnífics, Miquel Àngel Torrens en el paper de Quixot i Joan Manel Vadell en el paper de Sancho Panza, descobrirem com es produeixen els efectes sonors de sala, anomenats “foley” en honor d'un dels pioners en la seva creació: George Foley.

De la mà d’un músic i tècnic de so, Tomàs Picornell, descobrirem i experimentarem durant la representació de l’obra com, a través de sons i música, s’aconsegueixen diferents estats emocionals i afectius, com s’imita el so de les passes d’un cavall, d’una espasa, una caiguda, ovelles, un rierol, etc. Tot això amb la participació directa dels alumnes, els quals imitaran el so de la pluja, del calabruix, dels llamps i trons i d’altres efectes sonors.

Una oportunitat única per veure la representació de Don Quixot i de conèixer de ben a prop el món del so cinematogràfic.

 

Visita/sortida (presencial)

Adreçat a: 1r ESO, educació primària

Preu per alumne : 2 €

Durada: 50 min

Web: Veure

Observacions

Mallorca
Lloc: Auditori del conservatori de Palma
Data: 25 de gener de 2022
Torns: 10, 11.15 h i 12.30 h

Menorca
Teatre Principal de Maó
Dijous, 16 de març de 2023

Teatre des Born de Ciutadella
Divendres, 17 de març de 2023

Eivissa
Lloc: Auditori de Can Ventosa Eivissa
Data: 11 de maig de 2023


Places limitades
Dates i horaris subjectes a possibles modificacions

Disponible presencial

Mallorca , Menorca , Eivissa , Formentera

Terminis de sol·licitud

FINS A DISPONIBILITAT D'AFORAMENT.
(Adequació a les normes sanitàries)

Sol·licitar activitat Veure PDF