MALLORCA

Nova

Us oferim una visita guiada, per l'historiador Tomàs Vibot, a  la casa-museu de Miramar, una de les edificacions més velles i amb més història de Mallorca, treballa esforçadament per difondre el seu important patrimoni històric, cultural i naturalístic. L’edifici que durant el segle XIII fou la base d’un dels projectes més ambiciosos i innovadors arreu de la Mediterrània i que a finals del segle XIX esdevingué l’habitatge predilecte d’un dels membres de la cort imperial austrohongaresa, viu de l’afany de donar a conèixer a mallorquins i forans dues de les figures imprescindibles de la història de Mallorca.

A Miramar coincideixen dos dels zenits de la cultura mallorquina i d’Occident, separats per la dilatada distància de sis segles: Ramon Llull i l’arxiduc Lluís Salvador d’Àustria.

Conèixer Miramar és, per tant, endinsar-se en la magna obra del filòsof mallorquí i alhora descobrir la recuperació que en va fer l’arxiduc Lluís Salvador. Però també és descobrir un paisatge literari de primer ordre així com el primer “parc natural” (en paraules de l’Arxiduc) projectat a Mallorca.

Visita/sortida (presencial)

Adreçat a: educació primària, ESO, batxillerat

Preu per alumne : 5 €

Lloc: Monestir de MIramar

Adreça: Carretera Valldemossa-Deià PK67.500 Valdemossa

Durada: 1 h i 30 min.

Mínim/Màxim alumnes (per 1 sessió): 15/ 30

Mínim/Màxim alumnes (per 2 sessions): 31/ 60

Observacions

Visita guiada per Tomàs Vibot

Disponible presencial

Mallorca

Activitat gestionada directament per l'entitat. Enviau la sol·lictud.

Terminis de sol·licitud

Activitat no subjecte a terminis

Sol·licitar activitat Veure PDF