EIVISSA

Nova

 

 

L’escriptora eivissenca, Iolanda Bonet Marí, us proposa visitar el vostre centre per contar-vos un grapat d'històries i rondalles que ella ha escrit. Escollireu una de les seves històries o rondalles que volgueu que us vengui a contar i realitzareu diferents activitats relacionades amb el conte escollit.

Podreu conèixer contes com “Es fameliar de Balansat” i “Sa bruixa de la Mola“ que us acostaran a diferents aspectes de la cultura eivissenca. Amb el “Es peixet des riu verd” trobarem solucions ecològiques amb les mascotes i la natura i amb “6 plau” es proporcionaran estímuls i eines per donar a conèixer el nostre patrimoni cultural i social i participar en la seva valoració i estima.

Una proposta que ajudarà als infants a estimar i conèixer la nostra història i literatura i els seus personatges referents com Jafuda Cresques i altres personatges històrics illencs (“L’estrella dels vents”, “Els sis guardians”, l’espasa del corsari…).

Durant el taller es projectaran imatges del conta escollit i dels continguts explicats i l’activitat finalitzarà amb un petit taller pràctic adaptat al nivell de l’alumnat i a la temàtica escollida.

 

Centre escolar-espai habilitat (presencial)

Adreçat a: educació infantil, educació primària

Preu per alumne : 2 €

Durada: 50

Mínim/Màxim alumnes (per 1 sessió): 15/ 30

Mínim/Màxim alumnes (per 2 sessions): 31/ 60

Horari: Concertau data i hora enviant la sol·licitud a "Viu la cultura"

Disponible presencial

Eivissa , Formentera

Terminis de sol·licitud

ACTIVITATS QUE S'HAN DE DUR A TERME DINS ELS 1R TRIMESTRE S'HAN DE SOL·LICITAR ABANS DEL 6 de novembre de 2023

ACTIVITATS QUE S'HAN DE DUR A TERME DINS EL 2N I 3R TRIMESTRE: DES DE LA PUBLICACIÓ DE L'OFERTA AL 31 de gener de 2024.

El termini per sol·licitar aquesta activitat acaba el 31 de gener de 2024

Veure PDF