MALLORCA

 

Aquest espectacle parteix d’un aplec de més de 400 rondalles mallorquines recollides per mossèn Antoni Maria Alcover que recullen el saber popular ancestral acumulat i transmès al llarg dels segles per cada generació. Transmetre aquest saber als més petits –i fer-ho de manera divertida i enriquidora- és un dels objectius principals d’aquesta proposta.

L’amor de les tres taronges és un espectacle fresc, modern, on la narració convida a deixar volar la imaginació. Una rondalla universal pensada per entretenir els infants mentre que fa valdre el nostre patrimoni des d’un punt de vista contemporani.

L’amor de les tres taronges, és la història d’un gran repte.En Bernadet, fill de rei, i gran protagonista del relat està condemnat a la infelicitat fins que no es faci amb l’amor de les tres taronges. El taronger, del que pengen les tres taronges, està en els límits que pot arribar l’home. Moltíssimes proves, adversitats, desencisos i desconhorts esperen el protagonista.

Coneixem la fortalesa del protagonista, l’estranya heroïcitat del qui persegueix un objectiu, la perseverança en no defallir i el final d’una travessa que obsequia amb el premi de l’esperada felicitat. Talment, una Ítaca particular que enels contes, aquesta felicitat té la forma d’una donzella.

 

 

Centre escolar-espai habilitat (presencial)

Adreçat a: 4t primària, 5è primària, 6è primària

Preu per alumne : 2 €

Durada: 45 min.

Mínim/Màxim alumnes (per 1 sessió): 50/ 75

Mínim/Màxim alumnes (per 2 sessions): 76/ 150

Horari: Concertau data i hora enviant la butlleta de sol·licitud

Disponible presencial

Mallorca

Terminis de sol·licitud

ACTIVITATS QUE S'HAN DE DUR A TERME DINS ELS 1R TRIMESTRE S'HAN DE SOL·LICITAR ABANS DEL 6 de novembre de 2023

ACTIVITATS QUE S'HAN DE DUR A TERME DINS EL 2N I 3R TRIMESTRE: DES DE LA PUBLICACIÓ DE L'OFERTA AL 31 de gener de 2024.

El termini per sol·licitar aquesta activitat acaba el 31 de gener de 2024

Veure PDF