MALLORCA

Aquí, a Poema de Malany, el meu poble, viatjarem a la recerca de la felicitat tot fent un repàs a les etapes de la vida a través dels grans poetes i poetesses catalanes, usant l'experiència personal curiosa i divertida d’en Josuè Guasch com a lligam.

Partim de la necessitat de fer un espectacle poètic en el sentit més ampli de la paraula, us presentam un recull de poesia escrita en llengua catalana per poetes i poetesses de tots els temps partint des d’Anselm Turmeda per arribar a Albert Mestres, passant per Salvat Papasseit, Maria Antònia Salvà o Pere Quart.

Les etapes de la vida i la recerca de la felicitat, des del nostre punt de vista, seran un bon punt de partida perquè aquestes joies encaixin. Farem una repassada a la infantesa, la joventut, la maduresa i la vellesa. El lligam entre una cosa i l’altra són anècdotes i fets de la curiosa i divertida vida real del protagonista, en Josuè. La narració anirà acompanyada, en tot moment, de la projecció d’imatges, música, accions, etc.

Amb tot això es pretén, d’una banda, fer palesa la importància educativa de la poesia de tots els temps, i de l’altra, aprendre a valorar la poesia com a fet divertit i com a base per un món d’imaginació i creació.

 

 

Centre escolar-espai habilitat (presencial)

Adreçat a: ESO, batxillerat

Preu per alumne : 2 €

Durada: 1 h

Mínim/Màxim alumnes (per 1 sessió): 30/ 60

Mínim/Màxim alumnes (per 2 sessions): 61/ 120

Horari: Concertau dates i horaris enviant la butlleta de sol·licitud

Disponible presencial

Mallorca

Terminis de sol·licitud

ACTIVITATS QUE S'HAN DE DUR A TERME DINS ELS 1R TRIMESTRE S'HAN DE SOL·LICITAR ABANS DEL 4 de novembre de 2022

ACTIVITATS QUE S'HAN DE DUR A TERME DINS EL 2N I 3R TRIMESTRE: DES DE LA PUBLICACIÓ DE L'OFERTA AL 30 de gener de 2023.

El termini per sol·licitar aquesta activitat acaba el 30 de gener de 2023

Veure PDF