EIVISSA

 

I si aprenem a crear les nostres pròpies històries? I ho fem a través del joc i l'entusiasme? I a més, utilitzant elements de les rondalles tradicionals i de la cultura de la nostra illa? T'imagilles?

Imagilla't és un taller didàctic, que a partir d'un joc de cartes, ens endinsa al món de la creació d'històries utlitzant elements de la cultura eivissenca i de la seva tradició oral.

A partir de dinàmiques lúdiques i creatives, ens submergirem al món de la creació narrativa, despertant la curiositat i la imaginació, mentre connectem amb la cultura tradicional. Utilitzant el joc, la improvització i l’expressió oral per a inventar, crear i narrar contes que ens connectin amb les emocions, ens despertin la creativitat i ens vinculin amb el territori.

Una oportunitat per impulsar el Patrimoni Cultural Immaterial mentre creem, ens divertim i aprenem, i a la vegada, convertim una simple idea en un vehicle d'expressió d'allò que portem dins. Monma Mingot, narrador oral a l'illa desde fa dotze anys, guiarà aquest nou projecte creatiu de la ma de l'associació Entusiastic – Art, Educació i Creativitat.

 

Centre escolar-espai habilitat (presencial)

Adreçat a: 1r ESO, educació primària

Preu per alumne : 2 €

Durada: 60 min

Mínim/Màxim alumnes (per 1 sessió): 15/ 25

Mínim/Màxim alumnes (per 2 sessions): 26/ 50

Horari: Concertau data i hora enviant la sol·licitud a Viu la cultura

Disponible presencial

Eivissa , Formentera

Terminis de sol·licitud

ACTIVITATS QUE S'HAN DE DUR A TERME DINS ELS 1R TRIMESTRE S'HAN DE SOL·LICITAR ABANS DEL 6 de novembre de 2023

ACTIVITATS QUE S'HAN DE DUR A TERME DINS EL 2N I 3R TRIMESTRE: DES DE LA PUBLICACIÓ DE L'OFERTA AL 31 de gener de 2024.

El termini per sol·licitar aquesta activitat acaba el 31 de gener de 2024

Veure PDF