FORMENTERA

Etiquetes:
  • LITERATURA

La Biblioteca Pública, gestionada des del Consell Insular de Formentera, està ubicada a l’edifici de l’antic institut de Formentera, a l’avinguda Portossalè s/n. En aquest edifici s’hi troba també l’Escola Municipal de Música de Formentera i el Conservatori de Música i Dansa d’Eivissa i Formentera. A més, també gestiona el Servei de Biblioteques de Formentera, format per dues biblioteques, aquesta i la de Sant Ferran de ses Roques i el Dipòsit Legal de Formentera. 

La biblioteca esta dividida en una zona de consulta amb Secció de Referència, Secció Local, Secció General, Biblioteca Internacional, Hemeroteca i un punt d’autoaprenentatge de català; una zona infantil amb col·lecció infantil i jocs didàctics (actualment tancada fins a nou avís); una zona de telecentre amb col·lecció d’audiovisuals, i un espai amb material d’audiovisual per a consulta en sala. 

La biblioteca ofereix consulta en sala, préstec domiciliari, préstec interbibliotecari, exposicions de novetats i de temàtiques, accés a Internet i extensió bibliotecària amb visita guiada amb reserva prèvia. 

L’activitat que se’ns proposa és una visita guiada segons edats que consisteix en un recorregut per les instal·lacions per conèixer els fons (col·lecció local, materials audiovisuals, obres de referència, etc.) i els serveis (consulta, préstec, recerques bibliogràfiques, connexió a Internet i bases de dades, entre d’altres) que ofereix la biblioteca; per als més grans, també es fa una ullada pels diferents treballs tècnics que s’hi desenvolupen (selecció, adquisició, catalogació, etc.) i, a través d’una recerca guiada pels tècnics, mostrar la manera d’accedir i gaudir dels fons i els serveis, mitjançant l’ús de catàlegs mecanitzats, bases de dades i Internet. 

Zona infantil

Biblioteca internacional 

Zona de telecentres

Visita/sortida (presencial)

Adreçat a: educació infantil, educació primària, ESO, batxillerat

Preu : Gratuïta

Lloc: Biblioteca Marià Villangómez

Adreça: c/ Pius Tur Mayans, 14 07860 Sant Francesc de Formenetra

Durada: 60

Mínim/Màxim alumnes (per 1 sessió): 20/ 30

Mínim/Màxim alumnes (per 2 sessions): 31/ 60

Horari: matins, de dilluns a divendres, de 9.30 a 12.30h

Disponible presencial

Formentera

Activitat gestionada directament per l'entitat. Enviau la sol·lictud.

Terminis de sol·licitud

Activitat no subjecte a terminis

Sol·licitar activitat Veure PDF