MALLORCA

        

Ona i les ulleres màgiques, és l´adaptació teatral d’un bon recull de contes que tracten el tema del respecte a la diversitat, com ara són: «Orelles de papallona» de Luisa Aguilar, «Nuna sap llegir la ment» d’ Orit Gidali i «L’Olivia i les princeses» d’Ian Falconer.

La música i les cançons acompanyaran els nostres personatges en aquest viatge cap al respecte i la certesa que les característiques que ens diferencien són el que ens fan persones especials i úniques i mai un motiu de paròdia.

És una història emotiva i senzilla que ens permet captar l’atenció dels més petits i grans, ensenyar-los alguns valors que volm transmetre: l'autoestima, posar-se en el lloc dels altres... i entendre les dues visions d'un mateix conflicte

N’Ona, la protagonista de la història es caracteritza per tenir unes orelles grans, i gràcies a la metàfora orelles de papallona que li donen les seves mares aconsegueix que qualsevol crítica es transformi en una metàfora màgica. A l’escola arriba una nina nova, que no li posarà les coses gens fàcil a n’Ona, però ella sempre troba una resposta positiva i molt imaginativa per fer front a les burles. Les mares, preocupades, li donaran unes ulleres màgiques que la faran entendre els sentiments amagats dels altres, i que les persones moltes vegades no diuen el que pensen, ni pensen el que diuen.

Centre escolar-espai habilitat (presencial)

Adreçat a: educació infantil, educació primària

Preu per alumne : 2 €

Durada: 50 min.

Mínim/Màxim alumnes (per 1 sessió): 15/ 30

Mínim/Màxim alumnes (per 2 sessions): 31/ 60

Horari: Concertau data i horari enviant butlleta de sol·licitud

Observacions

27/10/2021 - COMPLET A MENORCA, EIVISSA I FORMENTERA

Disponible presencial

Mallorca , Menorca , Eivissa , Formentera

Terminis de sol·licitud

ACTIVITATS QUE S'HAN DE DUR A TERME DINS ELS 1R TRIMESTRE S'HAN DE SOL·LICITAR ABANS DEL 2 de novembre de 2021

ACTIVITATS QUE S'HAN DE DUR A TERME DINS EL 2N I 3R TRIMESTRE: DES DE LA PUBLICACIÓ DE L'OFERTA AL 21 de gener de 2022.

El termini per sol·licitar aquesta activitat acaba el 21 de gener de 2022

Veure PDF