EIVISSA

Nova

 

 

Yoav i Ahmed són dos nens que viuen a cada un dels costats d’un dels murs més conflictius del món: el que separa Israel i Palestina. La seva història d’amistat haurà d’anar més enllà de les fronteres, però no només de les físiques, sinó també d’aquelles que construïm a la nostra ment.

En aquest espectacle de David i Monma (Clownidoscopio), el teatre, la música i les arts plàstiques es junten per fer-nos reflexionar sobre els murs. Aquells que separen els territoris i també aquells més petits que posam dia a dia per separar-nos dels que són diferents de nosaltres.

Una proposta emotiva i esperançadora que ens convida a construir els ponts que ens uneixen en lloc dels murs que ens separen.

Amb aquesta representació teatral que vol ressaltar l’amistat més enllà de qualsevol frontera, credo o classe social, els nins podran desenvolupar per ells mateixos la capacitat d’apropar-se a als altres per molt diferents que siguin, en comptes de construir barreres que ens allunyin.

En acabar l’espectacle, els nins i nines podran donar la seva opinió tot debatent i compartint amb el grup quins murs tomarien ells mateixos per construir un món millor.

 

 

Centre escolar-espai habilitat (presencial)

Adreçat a: 1r ESO, 2n ESO, educació primària

Preu per alumne : 2 €

Durada: 55

Mínim/Màxim alumnes (per 1 sessió): 50/ 75

Mínim/Màxim alumnes (per 2 sessions): 76/ 150

Horari: Concertau data i horari a Viu la cultura enviant la sol·licitud

Disponible presencial

Eivissa , Formentera

Terminis de sol·licitud

ACTIVITATS QUE S'HAN DE DUR A TERME DINS ELS 1R TRIMESTRE S'HAN DE SOL·LICITAR ABANS DEL 6 de novembre de 2023

ACTIVITATS QUE S'HAN DE DUR A TERME DINS EL 2N I 3R TRIMESTRE: DES DE LA PUBLICACIÓ DE L'OFERTA AL 31 de gener de 2024.

El termini per sol·licitar aquesta activitat acaba el 31 de gener de 2024

Veure PDF