MALLORCA

Etiquetes:
  • LITERATURA

La Casa de Robert Graves, propietat de la Fundació Robert Graves, es manté oberta al públic per oferir una perspectiva sobre la vida i l’obra del gran poeta anglès, veí i fill adoptiu de Deià.

Robert Graves (1895-1985), poeta i escriptor, és una de les grans figures literàries en llengua anglesa del segle xx. Encara que va ser sobretot un gran poeta, el seu nom és més conegut per l’autobiografia Adéu a tot això, amb les seves experiències a la Primera Guerra Mundial, i per la inoblidable novel·la històrica Jo, Claudi. Va viure a Deià des de 1929 fins a la mort el 1985.

La casa de Robert Graves està situada a la carretera Deià-Sóller, a menys d’un quilòmetre de Deià, en un racó privilegiat. Té dues plantes i un soterrani, i es pot gaudir d’un ampli jardí amb fruiters i un hort amb hortalisses. Manté l’aspecte i l’ambient que tenia quan hi vivia l’autor. Es pot visitar: el despatx on va escriure Jo, Claudi i molta de la seva obra, la impremta, la cuina, el menjador, una sala d’exposicions, etc. A la sala d’exposicions s’hi poden trobar documents, llibres, cartes, manuscrits i objectes personals.

Us oferim una visita a la Casa de Robert Graves que s’inicia amb un interessant audiovisual, en el qual es resumeix la vida i l’obra de l’escriptor. Es disposarà de material didàctic per a les visites d’escolars. El material didàctic està dissenyat per alumnes d'anglès i ho podeu consultar al nostre web.

Podeu consultar els detalls de les visites escolars clicanc aqui

 

Visita/sortida (presencial)

Adreçat a: ESO, batxillerat

Preu per alumne : 5 €

Lloc: Casa de Robert Graves

Adreça: (cra. Deià-Sóller, s/n, Deià)

Durada: 1h

Web: Veure

Horari: dijous de 9:00 a 16:00 h

Observacions

Visites a partir del 20 d'abril de 2020

Disponible presencial

Mallorca

Activitat gestionada directament per l'entitat. Enviau la sol·lictud.

Terminis de sol·licitud

Activitat no subjecte a terminis

Sol·licitar activitat Veure PDF