MALLORCA

Us presentam un conte tradicional anglès, James and the Giant Peach, de l’escriptor de literatura infantil Roald Dahl (1916-1990), de qui enguany se celebra el centenari del naixement.

James and the Giant Peach és un conte que tracta el tema de l’amistat i la solidaritat entre els companys i les companyes, a més de la realització dels somnis, la confiança i el respecte mutu envers les diferències i com aprendre a acceptar i vèncer les pròpies pors.

James, un ésser feliç i content, esdevé el més desgraciat dels nins en trenta-cinc segons, el temps que triguen els seus pares a ser engolits per un rinoceront desenfrenat escapat del zoo. I no és tan sols pel fet horrible de quedar-se orfe sinó que, a més, li toca anar a viure amb dues tietes bruixes que el maten a treballar i li fan la vida impossible. Però un dia se li apareix un misteriós personatge que li regala una paperina plena de “cosetes verdes”. Aquestes “cosetes”, assegura el personatge, li proporcionaran la felicitat més absoluta. La màgia actua i un presseguer, que mai no havia donat cap fruit, produeix un préssec que creix de manera sorprenent. La força prodigiosa no actua només sobre l’arbre, sinó que també influeix en els petits animals que viuen a prop seu. Una Llagosta Verda, una Senyora Aranya, un Centpeus, una Cuca de Llum, un Cuc de Terra i una Marieta afectats per l’acció de les partícules verdes, es transformaran en bèsties enormes i en amics i companys del petit James. Tots junts, viatjant dins del préssec gegant, viuran una aventura fantàstica que els portarà a l’altre costat del món, on se’ls acabaran les penes i podran viure feliços per sempre més.

La narració de la història es presenta a partir de la projecció d’ombres, imatges i dibuixos creats simultàniament amb la narració, la qual es fa íntegrament en anglès adaptant el vocabulari a cada nivell educatiu.

Aquesta activitat té com a objectiu acostar els alumnes a la llengua anglesa d’una manera natural, fomentant la imaginació i desenvolupant la capacitat artística i l’hàbit de la lectura.

 

 

Centre escolar-espai habilitat (presencial)

Adreçat a: educació infantil, educació primària

Preu per alumne : 2 €

Durada: 45 min

Mínim/Màxim alumnes (per 1 sessió): 30/ 60

Mínim/Màxim alumnes (per 2 sessions): 61/ 120

Web: Veure

Horari: Concertau data i horari a Viu la cultura enviant la sol·licitud

Disponible presencial

Mallorca

Terminis de sol·licitud

ACTIVITATS QUE S'HAN DE DUR A TERME DINS ELS 1R TRIMESTRE S'HAN DE SOL·LICITAR ABANS DEL 4 de novembre de 2022

ACTIVITATS QUE S'HAN DE DUR A TERME DINS EL 2N I 3R TRIMESTRE: DES DE LA PUBLICACIÓ DE L'OFERTA AL 30 de gener de 2023.

El termini per sol·licitar aquesta activitat acaba el 30 de gener de 2023

Veure PDF