MENORCA

El Museu Municipal de Ciutadella és una institució que depèn de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Ciutadella i està destinada a la salvaguarda, conservació, investigació i divulgació del patrimoni històric de la ciutat i del seu terme municipal.

El Museu té la seva nova seu a l’edifici  històric de Can Saura, situat a l’interior del nucli antic de Ciutadella ( carrer del Santissim nº2). Construït entre el 1693 i el 1712, Can Saura és un bon exemple dels casals que la petita noblesa edificà a la ciutat durant l’època moderna. En destaca la seva façana exterior decorada amb estil barroc.

El Museu Municipal de Ciutadella treballa per tal que tots i cadascun dels seus visitants es sentin partícips del seu projecte educatiu, que pretén no sols fer un recorregut crític per la història de l’illa, sinó a més, provocar emocions i fer reflexionar. Amb un llenguatge entenedor vol mostrar les particularitats de Ciutadella, la ciutat on s’ubica i fer viure experiències i sensacions noves a tots els visitants!

Així amb la teva visita, el Museu és viu!

 

 

 

 

Visita/sortida (presencial)

Adreçat a: educació primària, ESO, batxillerat

Preu : Gratuïta

Lloc: CAN SAURA. MUSEU MUNICIPAL DE CIUTADELLA

Adreça: Carrer del Santissim, 2 (Ciutadella)

Durada: 1 h i 30 min.

Horari: de dimarts a divendres de 10 a 14.00 h (octubre/abril)

Disponible presencial

Menorca

Activitat gestionada directament per l'entitat. Enviau la sol·lictud.

Terminis de sol·licitud

Activitat no subjecte a terminis

Veure PDF

VISITA GUIADA AL CASAL DE CAN SAURA I EPL CENTRE HISTÒRIC DE CIUTADELLA

Visita guiada junt a una arqueòloga del Museu Municipal pel nucli antic de Ciutadella per tal de veure els seus llocs més emblemàtics al llarg de l’historia i analitzar com ha anat canviant l’urbanisme de la ciutat. Així visitarem algunes places com la d’es Born, la de la Catedral i la plaça Nova i alguns carrers per tal de veure l’evolució de l’urbanisme. La visita inclourà una aturada a Can Saura per parlar del paper dels casals de la noblesa, de les festes de Sant Joan i de què hi havia abans de la casa al lloc.

Aquesta visita és pot fer temàtica. Així és pot centrar en la ciutat romana, en la ciutat medieval o en la ciutat moderna si així es demana a la sol·licitud.

Visita/sortida (presencial)

Adreçat a: educació primària, ESO

Preu : Gratuïta

Lloc: Plaça des Born (Ciutadella)

Durada: 1 h

Horari: de dimarts a divendres de 9.30 a 14.00 h (octubre a abril)

Disponible presencial

Menorca

Activitat gestionada directament per l'entitat. Enviau la sol·lictud.

Terminis de sol·licitud

Activitat no subjecte a terminis

Sol·licitar activitat Veure PDF