MALLORCA

 

Al laboratori dels pigments orgànics i vegetals aprendrem a extreure el color a la natura. Com podem fer un color vermell amb maduixes i tomàtigues? I un verd amb espinacs i julivert? Com feim un color blau? Amb quins minerals i terres podem pintar? I com els podem fer servir? Feim taques damunt paper i prenem notes del que hem après al taller. Treballarem amb material ecològic, no tòxic i respectuós amb el medi ambient.

Aquesta activitat consisteix en un taller d’expressió artística que promou i fomenta la ciència i el medi ambient, en el qual poden participar tots els alumnes de la classe. És una activitat orgànica,  ja que pintarem fent servir els recursos de la terra i la natura, com es feia quan no hi havia industrialització i que se segueix fent encara avui en dia en alguns llocs del món. En aquest projecte treballarem l’alimentació, coneixerem les verdures, el gust, la forma, i com extreure’n el pigment per poder pintar. Parlarem dels colors del paisatge i com els podem fer nosaltres amb fruites i verdures de temporada. I serem conscients que ens podem divertir sense anar a llocs de consum.

L’objectiu d’aquesta activitat és aprendre a treure colors purs d’origen mineral i vegetal dels recursos naturals i de temporada que tenim al nostre abast, i com després podem pintar amb ells i fer estampacions també amb vegetals de diferents formes.

Centre escolar-espai habilitat (presencial)

Adreçat a: educació infantil, educació primària

Preu per alumne : 2 €

Durada: 2h

Mínim/Màxim alumnes (per 1 sessió): 15/ 25

Mínim/Màxim alumnes (per 2 sessions): 26/ 50

Horari: Conertau data i horari enviant butlleta de sol·licitud

Observacions

ACTIVITAT COMPLETA!!!!

Disponible presencial

Mallorca

Terminis de sol·licitud

ACTIVITATS QUE S'HAN DE DUR A TERME DINS ELS 1R TRIMESTRE S'HAN DE SOL·LICITAR ABANS DEL 2 de novembre de 2021

ACTIVITATS QUE S'HAN DE DUR A TERME DINS EL 2N I 3R TRIMESTRE: DES DE LA PUBLICACIÓ DE L'OFERTA AL 4 de novembre de 2022.

El termini per sol·licitar aquesta activitat acaba el 4 de novembre de 2022

Veure PDF