FORMENTERA

Etiquetes:
  • MUSEU
  • HISTÒRIA

El Museu d’Etnografia de Formentera, situat a Sant Francesc, és un centre museístic que convida a la descoberta de les tradicions, dels costums i d’una altra concepció a l’hora d’entendre la vida i el quefer quotidià dels nostres avantpassats. La visita al Museu ens permet precisament escurçar distàncies en el temps i apropar-nos a la nostra història, però des d’un enfocament propi de la cultura popular. 

A l’espai expositiu hi trobam una mostra de les eines i utensilis emprats pels formenterencs en el desenvolupament d’una economia primària de subsistència, que és el tipus de producció que caracteritza el que anomenam mode de vida tradicional

Durant la visita coneixerem moltes eines del camp amb les quals el pagès treia allò que podia de la terra. Però no només havia de fer de pagès, sinó que també havia de conèixer molts d’altres oficis. De tot plegat en trobarem una mostra al Museu a través d’objectes originals que hi són exposats, com també en nombroses maquetes, les quals ens donaran una idea prou precisa del seu funcionament. 

 

Visita/sortida (presencial)

Adreçat a: educació primària, ESO

Preu : Gratuïta

Lloc: Museu d'Etnografia de Formentera. Carrer de Jaume I, s/n 07860 Sant Francesc, Formentera

Durada: 60

Mínim/Màxim alumnes (per 1 sessió): 15/ 30

Mínim/Màxim alumnes (per 2 sessions): 31/ 60

Horari: de dilluns a divendres, de 10.00 a 14.00 h i de 17.00 a 19.00 h

Disponible presencial

Formentera

Activitat gestionada directament per l'entitat. Enviau la sol·lictud.

Terminis de sol·licitud

Activitat no subjecte a terminis

Sol·licitar activitat Veure PDF