MALLORCA

 

El conjunt monumental de la Cartoixa de Valldemossa és un dels elements històrics més rellevants a la història de Mallorca. De Palau reial (1309) a monestir (1399-1835) per finalment ser subhastada després de la desamortització de Mendizábal, període on rebé a grans personalitats històriques de gran rellevància de meitat del s. XIX a principis del s. XX. (F. Chopin, G. Sand, Rubén Darío, Santiago Rusiñol, Joaquim Sorolla o J.L. Borges entre d'altres).

La visita s'iniciarà pel Palau del Rei Sanç i antiga Cartoixa de Valldemossa, la farmàcia monàstica, una de les més importants i millor conservades d'Europa, l'església neoclàssica, la cel·la 2 i les seves col·leccions i el museu municipal, on trobaran l'antiga impremta Guasp i la col·lecció xilogràfica, el museu dedicat a l'Arxiduc Lluís Salvador, la pinacoteca de la serra de tramuntana i l'exposició dedicada al pintor mallorquí Joan Fuster.


*Per arrodonir la visita, un recital de piano de 15 minuts de peces compostes per F.Chopin de part del nostre pianista Carles Bonnín.

Tot un viatge en el temps amb més de set-cents anys d'història.

Per poder dur a terme la visita, els alumnes disposaran d'una unitat didàctica que serà un fantàstic complement per conèixer Cartoixa de Valldemossa.

*Segons programació.

Visita/sortida (presencial)

Adreçat a: educació primària, ESO, batxillerat

Preu per alumne : 4,5 €

Lloc: Cartoixa de Valldemossa

Adreça: Plaça Cartoixa s/n

Durada: 1 h i 30 min.

Web: Veure

Horari: Horari: de l'1 de febrer al 30 d'octubre de 10.00 h a 17.00 h

Observacions

Informació: info@cartoixadevalldemossa.com o al tel. 971 612 106

Disponible presencial

Mallorca

Activitat gestionada directament per l'entitat. Enviau la sol·lictud.

Terminis de sol·licitud

Activitat no subjecte a terminis

Sol·licitar activitat Veure PDF