MALLORCA

Nova

 

Totes i tots coneixem el conte clàssic de Na Caputxeta Vermella i també coneixem l’agenda 2030 amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible, un full de ruta elaborat per a aconseguir un objectiu social comú, transformar el nostre món a través del desenvolupament global i humà sostenible.

Na Caputxeta i l’agenda 2030 és un espectacle que treballa els 17 objectius de desenvolupament sostenible incorporant-los a dins el conte de na Caputxeta Vermella i adaptant el conte a la nostra realitat actual.

Na Caputxeta feia pocs anys que vivia a aquella casa al costat del bosc. Abans vivien a la ciutat on hi havia massa contaminació. Na Caputxeta tenia una mica d’asma i des que s’havien mudat se trobava molt millor. A més, aquell bosc era gegant i formós. I no havia patit mai un incendi.

Per tant, era un bosc molt antic. Hi vivien molts animals i entre ells hi vivia un llop. Feia molt de temps que s’havia quedat sense família. Era el darrer llop que quedava al bosc. Era molt solitari. I s’havia guanyat la fama de salvatge i perillós. Però una llebre o una cabra és salvatge i no és perillosa.

En definitiva, us oferim un espectacle teatral que pretén desmuntar el conte popular per incorporar valors i objectius compresos dins l’Agenda 2030. A partir de la representació teatral de la història per un actor i una reflexió conjunta amb els infants en la qual cercarem i identificarem els 17 ODS dins de la història representada.

 

 

Centre escolar-espai habilitat (presencial)

Adreçat a: educació primària (3r a 6è)

Preu per alumne : 2 €

Durada: 55

Mínim/Màxim alumnes (per 1 sessió): 25/ 50

Mínim/Màxim alumnes (per 2 sessions): 51/ 100

Horari: Concertau data i hora enviant la sol·licitud a "Viu la cultura"

Observacions

Disponible de gener a juny de 2024

Disponible presencial

Mallorca , Menorca , Eivissa , Formentera

Terminis de sol·licitud

ACTIVITATS QUE S'HAN DE DUR A TERME DINS ELS 1R TRIMESTRE S'HAN DE SOL·LICITAR ABANS DEL 6 de novembre de 2023

ACTIVITATS QUE S'HAN DE DUR A TERME DINS EL 2N I 3R TRIMESTRE: DES DE LA PUBLICACIÓ DE L'OFERTA AL 31 de gener de 2024.

El termini per sol·licitar aquesta activitat acaba el 31 de gener de 2024

Veure PDF