MALLORCA

Nova

 

 

El reciclatge mai havia estat tan divertit i creatiu amb la companyia artística «Lila» que us ensenyarà com creen jocs, inventen artefactes nous i tot partint de coses velles (bidons, olles, paelles i tota mena de ferros rebutjats...) que van ajuntant fins a construint tota una flota d'invents – jocs imaginatius que diverteixen i desenvolupen la destresa, l'habilitat i la fantasia de totes les edats.

En plena era virtual, els jocs que podreu veure són escultures tangibles que cobraran vida en les mans dels infants, només amb tocar-los, girant una roda per ficar en un forat una pilota, ficar unes bales per dos tubs, etc. No hi ha competència, però si se'ns posen a prova les pròpies habilitats.

Voleu gaudir d’aquests jocs al vostre centre educatiu? Idò venga contactau amb «Lila» que us ho portarà quan ho desitgeu i us ho instal·larà en el vostre centre tant en un espai exterior com interior.

Podreu escollir entre dues opcions:

1. Instal·lació de jocs

Col·locació a l’espai (centre educatiu) de 20 jocs grans fets amb materials reciclats, i elements de circ fets també amb materials reciclats: xanques, estructura d’aeris amb teles, malabars..etc.

Aquesta instal·lació es pot gestionar com més convingui al vostre centre i està adreçada a infants des de l’educació infantil fins a 6è de primària.

Requeriments:

El màxim d’infants a la instal·lació al mateix temps és de 80.

El màxim d’infants en un matí és de 400 infants

El mínim de temps per gaudir de la instal·lació es de 30 minuts i el màxim es 1 hora i 30 minuts.

2. Instal·lació de jocs més espectacle de circ

Col·locació a l’espai (centre educatiu) dels mateixos jocs instal·lació però acompanyada d’un espectacle de circ protagonitzada per a dos estrambòtics personatges que en clau d’humor tractaran amb els infants el tema del reciclatge d’una forma creativa, amb malabars, aeris, equilibris…

També es pot organitzar el matí com més convingui al centre educatiu adaptant l’espectacle a les necessitats d’espai i temps que és disposi.


 


 

Centre escolar-espai habilitat (presencial)

Adreçat a: educació infantil, educació primària

Horari: Concertau data i hora enviant la butlleta de sol·licitud

Observacions

Per a més informació i preus:
Contactau amb LILA JOCS RECICLATS al tel. 635 60 11 03 o al correu electrònic lilajuegosreciclados@gmail.com

ACTIVITAT NO GRATUÏTA
El preu per alumne podrà variar segons el nombre d'alumnes que hi participin de cada centre.

Disponible presencial

Mallorca

Activitat gestionada directament per l'entitat. Enviau la sol·lictud.

Terminis de sol·licitud

Activitat no subjecte a terminis

Sol·licitar activitat Veure PDF