MALLORCA

Nova

Us presentam, Piqueta Betzol i la lletra lligada un espectacle de la companyia teatral “Teatre de butxaca” d’un sol actor-pallasso.

En Piqueta Betzol és un pallasso enamorat dels malabars, de les xanques, del monocicle i, sobretot, està enamorat de les lletres que són en els contes i els llibres. Li encanta la lletra lligada que llegeix als contes de ca seva. Visita sovint l’escola i la biblioteca del seu poble on gaudeix de totes les històries màgiques que per allà circulen.

En Piqueta Betzol, les nines i els nins de l’escola faran un visita al centre escolar convertits en exploradors de lletres. Descobriran lletres i contes apassionants i gaudiran de les bajanades del pallasso Piqueta Betzol.

Tots els personatges que coneixereu a l’espectacle existeixen dins contes que en Piqueta Betzol va trobant per tots els espais on es passeja. Segur que dins la rondalla de L’amor de les tres taronges en Piquet Betzol hi farà malabars amb tres taronges!

Queden poques coses per  inventar..., diuen. Nosaltres pensam que l’originalitat i la creativitat sol ser present en els nostres espectacles. En aquest cas jugarem fusionant tècniques de circ amb textos de contes i llibres. La idea és fusionar les dues tècniques de tal manera que sembli natural.

 

Centre escolar

Adreçat a: 1r primaria, 2n primaria, educació infantil

Preu per alumne: 2 €

Durada: 50

Mínim/Màxim alumnes (per 1 sessió): 25/ 50

Mínim/Màxim alumnes (per 2 sessions): 51/ 100

Horari: Concertau data i horari enviant butlleta de sol·licitud

Observacions

Disponible a partir de gener 2020

Terminis de sol·licitud

Activitat no disponible al 1r trimestre

Activitats que es duguin a terme dins el 2n i 3r trimestre:entre 12 de setembre de 2019 i 15 de gener de 2020.

El termini per sol·licitar aquesta activitat acaba el 15 de gener de 2020

Veure PDF