MALLORCA

Siren Fissure és una proposta de teatre educatiu que mitjançant l’adaptació del conte Cua de Sirena d’Alba Barbé i Sara Carro, té l’objectiu d’apropar la llengua anglesa als infants, volem oferir un complement lúdic i educatiu en el seu aprenentatge, ajudant a desenvolupar i facilitar l’expressió i comprensió d’aquesta llengua.

Aquesta adaptació intenta crear escenes poètiques, lúdiques i emotives, desenvolupades amb un llenguatge teatral senzill i modern, utilitzant els objectes i la imaginació com un calaix de sastre de les mil sorpreses.

Us proposem el llenguatge escènic com a vehicle d'aproximació a temes tan complexos com les identitats de gènere i el “bulling”, el teatre ens permet la interacció directa amb els infants, reproduint el que són altres formes de vida que normalment estan silenciades.

Què succeeix quan no trobes cap sabata de la teva talla? O quan els teus gustos no encaixen amb els de la resta?

La protagonista de la història, Millie intenta encaixar, s'esforça per ser com la resta, però no ho aconsegueix. Roc s'adona que, si es mostra tal com és, és rebutjat pels seus companys. I si en descobrir-se l'un en l'altre exploressin el poder de la diferència i l'amistat i junts es fessin més forts?

Centre escolar

Adreçat a: 3r primària, 4t primària, 5è primària, 6è primària

Preu per alumne: 2 €

Durada: 45 min

Mínim/Màxim alumnes (per 1 sessió): 25/ 60

Mínim/Màxim alumnes (per 2 sessions): 61/ 120

Horari: Conertau data i horari enviant butlleta de sol·licitud

Observacions

Disponible de setembre a desembre 2019

Terminis de sol·licitud

Activitats que es duguin a terme dins el 1r trimestre: entre 12 de setembre i 11 de octubre de 2019.

Activitat no disponible el 2n i 3r trimeste

El termini per sol·licitar aquesta activitat ha finalitzat.

Veure PDF