MALLORCA

LA BIBLIOMALETECA: LA VERTADERA HISTÒRIA DE LA CADERNERA

Nova

La companyia Té a tres, us vol presentar n'Aina és una pallassa contacontes i esbojarrada, enamorada dels llibres que ha anat llegint a les biblioteques. Amb totes aquestes històries, Aina s’ha fet la seva pròpia biblioteca amb maletes: la seva bibliomaleteca.

Ha muntat la seva bibliomaleteca per poder dur-la sempre amb ella i està plena de tots els contes, totes les cançons, totes les endevinalles i tots els poemes que més li han agradat de tot el que ha llegit.

En La bibliomaleteca: la vertadera història de la cadernera, Aina, cansada que

moltes rondalles comencin amb “Això era i no era, bon viatge faci sa cadernera...” i mai no et contin la història de la cadernera, decideix contar-la ella (basant-se en contes clàssics que ha llegit i cançons populars).

Aquesta activitat té com a objectius principals oferir una experiència cultural creativa relacionada amb la nostra tradició literària i d’altres cultures; despertar la imaginació activa de l’alumnat a l’hora d’escoltar-la, llegir-la o veure-la; i despertar l’ interès de l’alumnat per les possibilitats d’ús i barreja de les diferents tècniques artístiques i dels materials que estiguin al seu abast en el moment de la creació artística.

Per contar la història de la cadernera, Aina farà ús dels recursos següents:

• Manipulació d’objectes: per representar els personatges dels arguments, Aina utilitza alguns objectes habituals a una aula escolar com ara un llapis, guixos, papers...

• Tècniques de papiroflèxia.

• Dibuix, emprant la part externa de la maleta com si fos una pissarra.

• Interpretació teatral dels personatges.

• Participació activa del públic present a moments puntuals.

Centre escolar

Adreçat a: 6è infantil, educació primària

Preu per alumne: 2 €

Durada: 45 min.

Nombre mínim d’alumnes: 25

Nombre màxim d’alumnes: 60

Horari: Concertau data i horari a Viu la cultura enviant la sol·licitud

Sol·licitar activitat Veure PDF