MALLORCA

Concert didàctic de guitarra sobre la música de diferents països del Mediterrani.En el concert, la guitarra farà un viatge sonor per Espanya, Itàlia, Tunísia, Israel, Grècia i finalment tornarà a Mallorca, tocant sis peces d’una bellesa encisadora de sis compositors de cada un d’aquests llocs:

-Concierto de Aranjuez. Adagio. Joaquín Rodrigo

-Pinocchio. Nicola Piovani

-Astrakan cafe. Anouar Brahem

-Gam gam. Eli Botbol

-Zorba’s dance. Mikis Theodorakis

-Calma a la mar. Baltasar Samper

Com a introducció de cada peça, assenyalarem sobre un mapa dibuixat del Mediterrani cada un d’aquests llocs posant-hi una guitarra en miniatura, explicaré curiositats sobre la música i la cultura de cada lloc i contarem alguns contes tradicionals.

Els nins interactuaran amb el músic intervenint diverses vegades durant l’espectacle. A cada cançó sortirà un nin diferent per a col·locar la guitarra en miniatura, sobre cada lloc d’on es tocarà una música. A més els nins acompanyaran la majoria de les peces amb una senzilla percussió (picant de mans, amb unes culleres, amb una caixa xinesa, amb un tambor oceànic…).

D’aquesta manera es donarà a conèixer les diferències i semblances de les músiques mediterrànies, els insturments més típics de cada lloc de la familia de la guitarra (oud. Bouzouki, guitarró, mandolina…) i també quins són els costums, llocs especials o contes tradicionals dels països que hi formen part.

Centre escolar

Adreçat a: educació primària, ESO

Preu per alumne: 2 €

Durada: 45

Nombre mínim d’alumnes: 60

Nombre màxim d’alumnes: 100

Web: Veure

Horari: Conertau data i horari enviant butlleta de sol·licitud

El termini per sol·licitar aquesta activitat acaba el 21 de gener de 2019

El termini per sol·licitar aquesta activitat acaba el 21 de gener de 2019

Sol·licitar activitat Veure PDF