MALLORCA

Us proposam aquesta activitat didàctica amb la finalitat d’apropar als infants, al jovent i a també a les seves famílies, l’adquisició dels coneixements que contextualitzen la societat actual, més concretament la cultura popular.

En aquest cas, la música, les danses i la indumentària tradicionals dels segles XVIII i XIX, han marcat una empremta en el nostre tarannà. Costums, festes, tradicions… diferents àmbits on la música i la dansa, que han passat del caràcter popular a arrelar-se al concepte tradicional, conflueixen i defineixen la nostra identitat com a poble.

A partir de diferents dinàmiques de grup, els infants i joves viatgen en el temps per viure, ballar, sonar i vestir-se com els avantpassats dels segles XVIII i XIX a Mallorca.

Un taller a partir de diferents manualitats, projeccions, demostracions de ball i tallers de danses, on els nins podran aprendre els costums populars d’aquella època.

Es tracta de tot un bagatge cultural que encara perdura en el nostre temps. L’alumnat podrà comprovar com la història influeix en diferents àmbits com la música i la vestimenta.

Centre escolar

Adreçat a: educació infantil, educació primària

Preu per alumne: 2 €

Durada: 1 h

Nombre mínim d’alumnes: 15

Nombre màxim d’alumnes: 25

Horari: Concertau data i horari a Viu la cultura enviant la sol·licitud

El termini per sol·licitar aquesta activitat acaba el 21 de gener de 2019

El termini per sol·licitar aquesta activitat acaba el 21 de gener de 2019

Sol·licitar activitat Veure PDF