MALLORCA

Animalades submarines és un espectacle que barreja teatre i música. La idea d’endinsar-nos en el fons de la mar, en aquesta ocasió, sorgeix dels espectacles Cantant animalades i Cantant animalades II. Un format que permet connectar amb els infants a través de la música i els personatges de les cançons populars infantils.

En aquesta ocasió descobrirem les profunditats del mar, la seva riquesa animal, els seus personatges mitològics, i la necessitat que els humans respectem aquest medi tan valuós i alhora imprescindible per a la supervivència de la nostra espècie. Ens endinsarem en aigües internacionals i la nostra protagonista es veurà obligada a fer servir l’anglès per resoldre algun dels casos que li tocaran viure.

En el fons de la mar hi ha molta vida, però no sempre la mar està en calma, sovint alguns animals necessiten l’ajuda de na Salvadora, la vigilant submarina, que s’encarrega de resoldre els embolics de les profunditats, tant o més divertits que els que hem viscut al bosc amb la doctora Butxaca i l’infermer Tiretes.

Aconseguirà na Salvadora que la Tortuga Ballaruga abaixi el volum de la música i deixi de molestar els veïns? Descobrirà per què el Peix Peixet fa bombolles de colors? Podrà ajudar el Rei Neptú a canviar d’opinió? Aquests són alguns dels casos amb què es trobarà na Salvadora durant la seva guàrdia submarina.

Però, com diuen, la música calma les feres, i cantant segur que aconseguirem que la tempesta s’esvaeixi i el mar i els seus habitants tornin a estar en calma.

 

Centre escolar

Adreçat a: escoles bressol (0-3), 1r primaria, 2n primaria, 3r primària, educació infantil

Preu per alumne: 2 €

Durada: 45 mim

Nombre mínim d’alumnes: 25

Nombre màxim d’alumnes: 75

Horari: Concertau data i horari enviant la butlleta de sol·licitud a Viu la Cultura

Observacions:

Disponible a partir de gener 2019

El termini per sol·licitar aquesta activitat acaba el 21 de gener de 2019

El termini per sol·licitar aquesta activitat acaba el 21 de gener de 2019

Sol·licitar activitat Veure PDF