MALLORCA

Atès que la diversitat cultural que ens trobam a dins les aules cada vegada és més gran, pensam que és interessant presentar-vos un taller que ens vol introduir al món de l’escriptura i la cultura xineses.

Es tracta d’un taller impartit per especialistes en la matèria que pretén acostar l’alumnat al món de la cultura xinesa i, especialment, a la seva escriptura, que és una de les bases d’aquesta cultura, ja que en molts dels seus aspectes estan vinculades.

Durant el taller es farà una iniciació tant oral com escrita a aquest idioma, no alfabètic, a partir d’activitats molt dinàmiques i que impliquen la participació en tot moment de l’alumnat.

Les activitats estaran relacionades amb el món de la música: els participants aprendran cançons populars senzilles xineses i també tractaran el kungfu, no entès com a lluita, sinó com a dansa, com a manera d’expressar-se amb el cos i de memoritzar la grafia xinesa. Així mateix, posaran en pràctica la cal·ligrafia xinesa amb pinzell, tinta a l’aigua i paper especial xinès. Aquesta diversitat d’activitats fa que el taller es pugui vincular amb diverses matèries, com la música, la plàstica, l’esport o la llengua.

Per poder dur a terme correctament les activitats proposades, aquestes s’adaptaran als nivells de l’alumnat i es proporcionarà el material necessari per a cada una.

Centre escolar

Adreçat a: educació primària, ESO

Preu per alumne: 2 €

Durada: 55

Mínim/Màxim alumnes (per 1 sessió): 15/ 25

Mínim/Màxim alumnes (per 2 sessions): 26/ 50

Web: Veure

Terminis de sol·licitud

Activitats que es duguin a terme dins el 1r trimestre: entre 12 de setembre i 11 de octubre de 2019.

Activitats que es duguin a terme dins el 2n i 3r trimestre:entre 12 de setembre de 2019 i 15 de gener de 2020.

El termini per sol·licitar aquesta activitat acaba el 15 de gener de 2020

Veure PDF