MALLORCA

Els instruments de percussió són eines ideals per desenvolupar artísticament els coneixements musicals dels nins i joves. Per això, Drum Team proposa una activitat en què l’expressió musical creativa en conjunt ens durà a la interiorització del sentit rítmic, tan necessari per a fer música.

Paco Vicedo, professor de les especialitats de Percussió i de Pedagogia del Conservatori Superior, incitarà al desenvolupament de les habilitats musicals creatives a través dels instruments, la percussió corporal, els ritmes i els jocs. L’experiència en conjunt ens portarà a gaudir d’una bona sessió d’aprenentatge musical expressada i compartida a través d’un llenguatge artístic amb els instruments de percussió.

L’activitat, formulada de manera pràctica i interactiva, desperta la creativitat de manera lúdica, a la vegada que fomenta l’esperit de grup, l’autoestima i l’expressió artística. Adaptació del'activitat a cada nivell educatiu.

Els continguts de l'activitat es presenten en tres blocs relacionats entre ells:

  • Audició i percepció a través de la manipulació dels diferents instruments de percussió, formes, textures i sonoritats.
  • Expressió musical amb els ritmes, moviments i sonoritats de propi cos, descobrint les possibilitats expresives del so.
  • Representació musical a partir dels coneixements adquirits en el taller compartint una actuació conjunta.

 

 

Centre escolar

Adreçat a: educació primària, ESO

Preu per alumne: 2 €

Durada: 1 h

Nombre mínim d’alumnes: 20

Nombre màxim d’alumnes: 35

Web: Veure

Horari: Concertau data i horari a Viu la cultura enviant la sol·licitud

Observacions:

Disponibilitat a partir de gener 2019

Enllaç vídeo:
https://www.youtube.com/watch?v=kFv8lL8J2uk

El termini per sol·licitar aquesta activitat acaba el 21 de gener de 2019

El termini per sol·licitar aquesta activitat acaba el 21 de gener de 2019

Sol·licitar activitat Veure PDF