MALLORCA

Nova

El grup Cap Pela vol proposar-vos el repte d’intentar donar resposta a les preguntes que els han acompanyat durant molts d'anys d’assajos i concerts: Què poden arribar a fer amb les seves veus? Quin tipus de música? Quins sons? Com poden fer cançons només amb les seves veus? Poden imitar qualsevol instrument? Poden cantar qualsevol cançó? Poden crear-ne de pròpies?

El grup Cap Pela amb aquest concert didàctic, un clàssic dins el programa Viu la cultura tot i les seves variacions temàtiques al llarg dels anys, volen compartir amb l’alumnat i el professorat dels nostres centres educatius, les possibilitats que té la veu i, encara més, experimentar què passa quan s’ajunten veus diferents per cantar aquelles cançons que ens han acompanyat durant les nostres vides. Des de les cançons populars, al soul, bandes sonores, soul i cançons pròpies.

A més, volen mostrar com es poden crear cançons pròpies, com, a partir d’una sèrie d’idees, d’una sèrie de notes, d’acords, de manera quasi màgica, esdevenen en una cançó original i pròpia.

Veniu a cantar amb CAP PELA, sense cap més instrument que la veu, just per descobrir-la i gaudir-ne junts.

 

Visita / sortida

Adreçat a: educació primària, ESO, batxillerat

Preu per alumne: 2 €

Lloc: Auditori del conservatori de Palma

Adreça: Carrer Alfons el Magnànim, 60 07004 Palma

Durada: 50 min

Nombre màxim d’alumnes: 150

Horari: 10.00 , 11.15 h i 12.30 h

Observacions:

Dates
Dimecres 20 i dijous 21 de març de 2019, a les 10.00, 11.15 i 12.30 h

Dimarts 20 de maig de 2019 a les 10.00, 11.15 i 12.30 h

*És limitarà el nombre d'alumnes per centre educatiu a 150 màxim, en cas de disposar de més aforament s'informarà al centre educatiu interessat.

Sol·licitar activitat Veure PDF