MALLORCA

Nova

Us presentam uns espectacle teatral de la companyia eivissenca Clownidoscopio que des de fa molts d’anys treballen per el foment de la lectura i de la nostra cultura arreu del món i  perquè els infants entenguin el valor que té la narració oral per a qualsevol cultura, molt més important que el valor de les coses.

De la tradició oral podem obtenir tresors molt més valuosos que els que trobem en un cofre, perquè son tresors plens de valors que ens ajuden a créixer i entendre’ns a nosaltres mateixos.

La historia divertida que ens presenten “Un viatge per Amèrica”  narra la història d’en Michael i en Johnny dos buscadors d'or. La seva búsqueda els durà fins al continent americà, on trobaran un tresor totalment inesperat.

Un recull de contes americans que ens parla sobre el valor de l'amistat i la lleialtat  com a grans tresors i ens fan una volta pel continent americà des de la terra dels indis fins a la dels ossos polars.

Perquè diuen que qui té un amic, té un tresor. I aquesta frase ens portarà d’una punta a un altra d’un continent ple de saviesa ancestral a través de contes americans de tradició oral.

Centre escolar

Adreçat a: educació primària

Preu per alumne: 2 €

Durada: 50 min.

Mínim/Màxim alumnes (per 1 sessió): 50/ 100

Mínim/Màxim alumnes (per 2 sessions): 101/ 200

Horari: Concertau data i horari enviant butlleta de sol·licitud

Observacions

Espai escènic 4x4 m

Dates disponible a Mallorca 6, 7 i 8 d'abril de 2020

Terminis de sol·licitud

Activitats que es duguin a terme dins el 1r trimestre: entre 12 de setembre i 11 de octubre de 2019.

Activitats que es duguin a terme dins el 2n i 3r trimestre:entre 12 de setembre de 2019 i 15 de gener de 2020.

El termini per sol·licitar aquesta activitat acaba el 15 de gener de 2020

Veure PDF