MENORCA

Contes en OFF és un espectacle de contacontes de la companyia menorquina “No som tres” pensat per treballar el foment de la lectura des de l'humor. Amb un toc de clown i molt joc teatral.

Els contes que s’expliquen són:

DUES GRANOTES, de Chris Wormell

És un conte breu en què dues granotes tenen un diàleg aparentment absurd, però amb un final inesperat. Jugarem a saltar entre l'imaginari i la realitat que envolta a aquestes dues granotes i aprendrem una gran lliçó, millor no riure's de les obsessions dels altres...

MAX I L'OCELL, d’Ed Vere

En Max és un moixet, els moixets cacen ocells. L'cell és un ocell. Els ocells són caçats pels moixets. Amb aquest conte entrenarem per reforçar els llaços de l'amistat encara que l'excusa sigui aprendre a volar.

CONILLOT, de Ramona Badescu

En Conillot té un problema. Un problema tan gros com ell. Un problema que el segueix pertot arreu i no el deixa pensar en res més. Un conte que il·lustra d'una manera molt clara i divertida com els nostres pensaments són capaços de magnificar la realitat i fer que els nostres problemes siguin aparentment molt més grans del que són.

Centre escolar-espai habilitat (presencial/en línia)

Adreçat a: 5è infantil, 6è infantil, 1r primaria, 2n primaria, 3r primària, 4t primària

Preu (en línia): Gratuïta

Preu per alumne (presencial): 2 €

Durada: 55

Mínim/Màxim alumnes: Adequació a la normativa sanitària permesa en cada cas i segons l'espai en el qual es durà a terme l'activitat.

Horari: Concertau data i horari enviant butlleta de sol·licitud

Disponible presencial

Menorca

Disponible en línia

Menorca

Terminis de sol·licitud

ACTIVITATS QUE S'HAN DE DUR A TERME DINS ELS 1R TRIMESTRE S'HAN DE SOL·LICITAR AMB 15 DIES D'ANTELACIÓ A LA DATA DE REALITZACIÓ I ABANS DEL 4 DE DESEMBRE DE 2020.

ACTIVITATS QUE S'HAN DE DUR A TERME DINS EL 2N I 3R TRIMESTRE: DEL 10 DE SETEMBRE DE 2020 AL 22 DE GENER DE 2021.

Sol·licitar activitat Veure PDF