MALLORCA

SIRIEN FISSURE

Nova

Siren Fissure és una proposta de teatre educatiu que mitjançant l’adaptació del conte Cua de Sirena d’Alba Barbé i Sara Carro, té l’objectiu d’apropar la llengua anglesa als infants, volem oferir un complement lúdic i educatiu en el seu aprenentatge, ajudant a desenvolupar i facilitar l’expressió i comprensió d’aquesta llengua.

Aquesta adaptació intenta crear escenes poètiques, lúdiques i emotives, desenvolupades amb un llenguatge teatral senzill i modern, utilitzant els objectes i la imaginació com un calaix de sastre de les mil sorpreses.

Us proposem el llenguatge escènic com a vehicle d'aproximació a temes tan complexos com les identitats de gènere i el “bulling”, el teatre ens permet la interacció directa amb els infants, reproduint el que són altres formes de vida que normalment estan silenciades.

Què succeeix quan no trobes cap sabata de la teva talla? O quan els teus gustos no encaixen amb els de la resta?

La protagonista de la història, Millie intenta encaixar, s'esforça per ser com la resta, però no ho aconsegueix. Roc s'adona que, si es mostra tal com és, és rebutjat pels seus companys. I si en descobrir-se l'un en l'altre exploressin el poder de la diferència i l'amistat i junts es fessin més forts?

Centre escolar

Adreçat a: educació primària

Preu per alumne: 2 €

Durada: 45 min

Nombre mínim d’alumnes: 25

Nombre màxim d’alumnes: 60

Horari: Conertau data i horari enviant butlleta de sol·licitud

Observacions:

Disponible a partir de gener 2019

Sol·licitar activitat Veure PDF