MALLORCA

Yoav i Ahmed són dos nens que viuen a cada un dels costats d’un dels murs més conflictius del món: el que separa Israel i Palestina. La seva història d’amistat haurà d’anar més enllà de les fronteres, però no només de les físiques, sinó també d’aquelles que construïm a la nostra ment.

En aquest espectacle de David i Monma (Clownidoscopio), el teatre, la música i les arts plàstiques es junten per fer-nos reflexionar sobre els murs. Aquells que separen els territoris i també aquells més petits que posam dia a dia per separar-nos dels que són diferents de nosaltres.

Una proposta emotiva i esperançadora que ens convida a construir els ponts que ens uneixen en lloc dels murs que ens separen.

Amb aquesta representació teatral que vol ressaltar l’amistat més enllà de qualsevol frontera, credo o classe social, els nins podran desenvolupar per ells mateixos la capacitat d’apropar-se a als altres per molt diferents que siguin, en comptes de construir barreres que ens allunyin.

En acabar l’espectacle, els nins i nines podran donar la seva opinió tot debatent i compartint amb el grup quins murs tomarien ells mateixos per construir un món millor.

 

 

Centre escolar

Adreçat a: 1r ESO, 2n ESO, educació primària

Preu per alumne: 2 €

Durada: 45

Nombre mínim d’alumnes: 50

Nombre màxim d’alumnes: 75

Horari: Concertau data i horari a Viu la cultura enviant la sol·licitud

Observacions:

Dates a Mallorca:
del 18 al 22 de març de 2019

El termini per sol·licitar aquesta activitat acaba el 21 de gener de 2019

El termini per sol·licitar aquesta activitat acaba el 21 de gener de 2019

Sol·licitar activitat Veure PDF