MALLORCA

JOAV I AHMED, UNA AMISTAT MÉS ENLLÀ DELS MURS

Yoav i Ahmed són dos nens que viuen a cada un dels costats d’un dels murs més conflictius del món: el que separa Israel i Palestina. La seva història d’amistat haurà d’anar més enllà de les fronteres, però no només de les físiques, sinó també d’aquelles que construïm a la nostra ment.

En aquest espectacle de David i Monma (Clownidoscopio), el teatre, la música i les arts plàstiques es junten per fer-nos reflexionar sobre els murs. Aquells que separen els territoris i també aquells més petits que posam dia a dia per separar-nos dels que són diferents de nosaltres.

Una proposta emotiva i esperançadora que ens convida a construir els ponts que ens uneixen en lloc dels murs que ens separen.

Amb aquesta representació teatral que vol ressaltar l’amistat més enllà de qualsevol frontera, credo o classe social, els nins podran desenvolupar per ells mateixos la capacitat d’apropar-se a als altres per molt diferents que siguin, en comptes de construir barreres que ens allunyin.

En acabar l’espectacle, els nins i nines podran donar la seva opinió tot debatent i compartint amb el grup quins murs tomarien ells mateixos per construir un món millor.

 

 

Centre escolar

Adreçat a: 1r ESO, 2n ESO, educació primària

Preu per alumne: 2 €

Durada: 45

Nombre mínim d’alumnes: 50

Nombre màxim d’alumnes: 75

Horari: Concertau data i horari a Viu la cultura enviant la sol·licitud

Observacions:

Dates a Mallorca:
del 18 al 22 de març de 2019

Sol·licitar activitat Veure PDF