MENORCA

Un mocador no és només un mocador: diversos trossos de teles esdevindran tota mena d’objectes suggeridors que donaran peu a un nou poema de Gloria Fuertes. Cada poema durà noves sorpreses participatives. Així els infants descobriran qui va ser aquesta entranyable poeta i com va ser l’època que va viure. Amb la seva màgia, la dels nins i nines acompanyats de les dolces melodies de l’arpa, farem junts un poètic viatge pels millors versos de l’autora, amb poca cosa i molta imaginació.

Amb aquesta activitat pretenem introduir els infants en la poesia de manera amena i divertida, i també donar a conèixer els versos de Gloria Fuertes i el context on ella els va escriure. Així mateix, els nins practicaran l’art de la rima gaudint de l’acompanyament musical de l’arpa durant tota l’activitat.

 

Centre escolar-espai habilitat (presencial/en línia)

Adreçat a: educació infantil, educació primària

Preu (en línia): Gratuïta

Preu per alumne (presencial): 2 €

Durada: 45 min

Mínim/Màxim alumnes: Adequació a la normativa sanitària permesa en cada cas i segons l'espai en el qual es durà a terme l'activitat.

Horari: Concertau data i horari a Viu la cultura enviant la sol·licitud

Observacions

Disponible a partir de gener 2021

Disponible presencial

Menorca

Disponible en línia

Menorca

Terminis de sol·licitud

ACTIVITATS QUE S'HAN DE DUR A TERME DINS ELS 1R TRIMESTRE S'HAN DE SOL·LICITAR AMB 15 DIES D'ANTELACIÓ A LA DATA DE REALITZACIÓ I ABANS DEL 4 DE DESEMBRE DE 2020.

ACTIVITATS QUE S'HAN DE DUR A TERME DINS EL 2N I 3R TRIMESTRE: DEL 10 DE SETEMBRE DE 2020 AL 22 DE GENER DE 2021.

Sol·licitar activitat Veure PDF