MALLORCA

Els músics viatgers us presenten “Gerda i les quatre estacions”, una adaptació del conte de H.C. AndersenLa reina de les neus”, amb la tècnica de les ombres i música de “Les quatre estacions” d’A. Vivaldi.

Una nina, Gerda, ha perdut el seu amic Kai, que ha estat raptat per la reina de les neus. Gerda, cercant el seu amic, viurà diverses aventures i coneixerà diversos personatges amb realitats i situacions ben diferents.

La història parla de l’esforç, la perseverança, la lleialtat i l’amistat.

Es tracta d’un espectacle fet amb la tècnica de les ombres i amb la música com a part fonamental. Emprant aquesta tècnica, basada en la insinuació de les formes i el tractament subtil dels colors, cercam gaudir i convidar l’espectador a fer-ho amb la imaginació. La simplicitat dels moviments es complementa amb la sorpresa de descobrir el perfil de les coses, l’enorme poder de seducció de les ombres i tot el que suggereixen.

 

 

 

 

Centre escolar

Adreçat a: 5è infantil, 6è infantil, educació primària

Preu per alumne: 2 €

Durada: 45 min.

Nombre mínim d’alumnes: 40

Nombre màxim d’alumnes: 80

Horari: Concertau data i horaris enviant la butlleta de sol·licitud

Observacions:

Disponible a partir de gener 2019

Aquesta activitat dispopsa d'un dossier d'activitats didàctiques, si us interessa quan faceu la sol·licitud de l'activitat ho indicau i se us trametra per correu electrònic.

El termini per sol·licitar aquesta activitat acaba el 21 de gener de 2019

El termini per sol·licitar aquesta activitat acaba el 21 de gener de 2019

Sol·licitar activitat Veure PDF