MALLORCA

EL MONSTRE ROSA

Nova
Etiquetes:
  • CONTES

“El monstre Rosa” es un contacontes ple d'elements sensorials, colors i moviments. Una adaptació teatral del popular, premiat i pedagògic conte infantil “El monstre Rosa” sobre el valor de la diferència. Una història per entendre la diversitat com element enriquidor de la nostra societat.

Els més petits comencen a desenvolupar els seus sentits, tenen una gran capacitat de memòria i estan desitjosos de comunicar-se i experimentar. Amb “El monstre Rosa” apropem els contes als més petits, proporcionant-los una manera divertida i pedagògica d’apreciar l’art.

Durant l’espectacle hi trobareu contes, titelles fets a mà, màgia, música, cançons,animació i molta diversió. Tot sense deixar de banda el teatre educatiu i la manerapedagògica d'apropar la cultura als més petits.

El monstre Rosa viu a un món on és diferent a tothom, i tots els demés essemblen molt entre sí. Després d'un temps en que intenta, sense èxit, fer-se a lescostums de la gent del lloc on viu, el monstre Rosa decideix partir a cercar un lloc onpugui sentir-se més a gust. El que no s'esperava és arribar a un lloc on trobarà noves amistats i podrà viure tal i com és. Podrà viure feliç.

 

Centre escolar

Adreçat a: escoles bressol (0-3)

Preu per alumne: 2 €

Durada: 40 min.

Nombre mínim d’alumnes: 30

Nombre màxim d’alumnes: 100

Horari: Conertau data i horari enviant butlleta de sol·licitud

Sol·licitar activitat Veure PDF