MALLORCA

Nova
Etiquetes:
  • CONTES

“El monstre Rosa” es un contacontes ple d'elements sensorials, colors i moviments. Una adaptació teatral del popular, premiat i pedagògic conte infantil “El monstre Rosa” sobre el valor de la diferència. Una història per entendre la diversitat com element enriquidor de la nostra societat.

Els més petits comencen a desenvolupar els seus sentits, tenen una gran capacitat de memòria i estan desitjosos de comunicar-se i experimentar. Amb “El monstre Rosa” apropem els contes als més petits, proporcionant-los una manera divertida i pedagògica d’apreciar l’art.

Durant l’espectacle hi trobareu contes, titelles fets a mà, màgia, música, cançons,animació i molta diversió. Tot sense deixar de banda el teatre educatiu i la manerapedagògica d'apropar la cultura als més petits.

El monstre Rosa viu a un món on és diferent a tothom, i tots els demés essemblen molt entre sí. Després d'un temps en que intenta, sense èxit, fer-se a lescostums de la gent del lloc on viu, el monstre Rosa decideix partir a cercar un lloc onpugui sentir-se més a gust. El que no s'esperava és arribar a un lloc on trobarà noves amistats i podrà viure tal i com és. Podrà viure feliç.

 

Centre escolar

Adreçat a: escoles bressol (0-3)

Preu per alumne: 2 €

Durada: 40 min.

Nombre mínim d’alumnes: 30

Nombre màxim d’alumnes: 100

Horari: Conertau data i horari enviant butlleta de sol·licitud

El termini per sol·licitar aquesta activitat acaba el 21 de gener de 2019

El termini per sol·licitar aquesta activitat acaba el 21 de gener de 2019

Sol·licitar activitat Veure PDF