MALLORCA

Etiquetes:
  • TEATRE
  • LITERATURA

MALIANG AND THE MAGIC BRUSH

Us presentam un contacontes tradicional xinès narrat en anglès, Ma liang and the magic brush que conta la història d’un dibuixant, en Chen, que no té pinzell i tot el que ha de fer per aconseguir-ne un. Trobarà un pinzell molt especial amb el qual podrà fer coses increïbles.

Es tracta d’un espectacle d’ombres i imatges, teatre físic i musical, narrat íntegrament en anglès. Una manera natural d’aprendre un idioma estranger amb un rerefons d’ecologia i d’igualtat humana.

Aquesta activitat té com a objectiu acostar l’alumnat a la llengua anglesa i fomentar la imaginació i l’hàbit de lectura. La narració de la història actua simultàniament amb la projecció de les imatges.

Tot això amb el desig d’oferir un aprenentatge divertit i bell i d’intentar promoure l’esperit crític perquè quan els nins i les nines siguin grans puguin trobar la resposta i la bellesa als contes.

Centre escolar-espai habilitat (presencial/en línia)

Adreçat a: 1r primaria, 2n primaria, 3r primària, 4t primària, educació infantil

Preu (en línia): Gratuïta

Preu per alumne (presencial): 2 €

Durada: 40

Mínim/Màxim alumnes: Adequació a la normativa sanitària permesa en cada cas i segons l'espai en el qual es durà a terme l'activitat.

Web: Veure

Horari: Per concertar la data i l'hora de l'activitat, emplenau la butlleta de "Sol·licitud d'activitats"

Disponible presencial

Mallorca

Disponible en línia

Mallorca

Terminis de sol·licitud

ACTIVITATS QUE S'HAN DE DUR A TERME DINS ELS 1R TRIMESTRE S'HAN DE SOL·LICITAR AMB 15 DIES D'ANTELACIÓ A LA DATA DE REALITZACIÓ I ABANS DEL 4 DE DESEMBRE DE 2020.

ACTIVITATS QUE S'HAN DE DUR A TERME DINS EL 2N I 3R TRIMESTRE: DEL 10 DE SETEMBRE DE 2020 AL 22 DE GENER DE 2021.

Sol·licitar activitat Veure PDF