MALLORCA

La companyia La Fornal us presenta un nou espectacle teatral basat en el famós conte La rateta presumida de l’autor francès Charles Perrault (París, 1628-1703), autor de contes tant coneguts com Caputxeta vermella, La bella dorment o Na Ventafocs. En aquest cas, el conte l’interpreten dues actrius, acompanyades per titelles, objectes quotidians, màscares, ombres, etc. que donaran vida als protagonistes de la història.

L’objectiu és tornar a les arrels dels contes infantils, però adaptant-los a l’actualitat prescindint d’estris i escenografies complicades a favor d’objectes quotidians amb els quals qualsevol els infants poden crear el seu món fantàstic.

Hi havia una vegada una rateta molt presumida que tenia per costum, cada dia, agranar l’escaleta i el portalet de casa seva. Un dia va trobar una moneda i, com que no era de ningú, va decidir comprar-se alguna coseta. Un mercader ambulant que passava per allà li mostrà objectes d’arreu del món, però el que li cridà l’atenció fou un llacet màgic que feia que tothom que la mirava amb el llacet posat s’enamorava d’ella. El que no sap la rateta és que aquest fet es convertirà en una processó de pretendents de tota casta i no sempre del seu gust, però… arribarà a trobar l’amor gràcies al llacet?

 

Centre escolar

Adreçat a: 1r primaria, 2n primaria, educació infantil

Preu per alumne: 2 €

Durada: 50 min.

Nombre mínim d’alumnes: 30

Nombre màxim d’alumnes: 75

Horari: Concertau data i horari a Viu la cultura enviant la sol·licitud

Observacions:

Eivissa i Formentera:
del 22 al 26 d'octubre de 2018

El termini per sol·licitar aquesta activitat acaba el 21 de gener de 2019

El termini per sol·licitar aquesta activitat acaba el 21 de gener de 2019

Sol·licitar activitat Veure PDF