MALLORCA

El Follet vermellet ens visita carregat amb maletes vermelles per mostrar-nos els seus objectes més estimats: les seves cançons i els seus contes preferits. També us parlarà dels seus amics d’altres colors. T’imagines de quin color és el seu raspall de dents? Quina és la fruita que més li agrada? I quina és la seva historia preferida?

Us oferim un espectacle per als més petits basat en el món dels colors que té com a objectiu que els infants aprenguin els colors, especialment el vermell, els qual formen part important dels estímuls visuals. ?

El Follet vermellet explica i fa tot un seguit d’activitats màgiques sobre el seu color i, poc a poc, també introdueix altres colors. Tot això ho fa amb l’ús recursos de teatre de text, identificació del color en el món dels aliments, dels jocs infantils, d’objectes, de titelles –com la Bruixa Coloraina, que amb la seva pols màgica posa color perquè el món sigui més bonic i divertit–, de contacontes (Na caputxeta vermella), de cançons i moviment amb la participació dels infants.

Centre escolar

Adreçat a: escoles bressol (0-3), educació infantil

Preu per alumne: 2 €

Durada: 30

Nombre mínim d’alumnes: 30

Nombre màxim d’alumnes: 60

Horari: Concertau data i horari a Viu la cultura enviant la sol·licitud

El termini per sol·licitar aquesta activitat acaba el 21 de gener de 2019

El termini per sol·licitar aquesta activitat acaba el 21 de gener de 2019

Sol·licitar activitat Veure PDF