MALLORCA

Nova

Ecomosaic és un taller d’expressió artística que promou i fomenta la ciència, el medi ambient i l’ecologia, en el qual podran tenir una participació activa tot l’alumnat de l’aula.

Si el curs passat vareu gaudir al vostre centre del taller Laboratori de pigments (els qui no el feren encara hi sou a temps aquest curs) en el qual vàrem aprendre a extreure el color natural de les plantes, arrels, verdures i fer servir minerals com el bicarbonat per variar els seus colors originals, o la llimona.  Ara amb aquest nou taller emprarem els colors extrets de la natura per tenyir arròs i fer un mosaic ecològic, a més d’aprendre la tècnica de la trencadissa amb closca d’ou.

És una activitat totalment orgànica, ja que pintarem fent servir vegetals com la remolatxa, la col llombarda, la cúrcuma, l’arròs, la closca d’ou, la llimona..., i en la qual deixarem volar la imaginació i la creativitat que tenim a dins.

A més descobrirem com reaccionen algunes tintures naturals en passar-les per un medi àcid i un alcalí i com van canviant els colors.

En definitiva, és un taller en el qual aprenem a prendre consciència de com ens podem divertir utilitzant el que fent servir, el que tenim al nostre abast i l’aprofitament dels recursos naturals per crear coses meravelloses i passar-ho molt bé.

Centre escolar

Adreçat a: educació infantil, educació primària

Preu per alumne: 2 €

Durada: 1 h i 30 min.

Mínim/Màxim alumnes (per 1 sessió): 20/ 30

Mínim/Màxim alumnes (per 2 sessions): 31/ 60

Horari: Concertau data i horari enviant butlleta de sol·licitud

Observacions

Dates disponibles Eivissa i Formentera del 18/11/2019 al 22/11/2019

EIVISSA I FORMENTERA
(COMPLET) - 1/10/2019

Dates disponibles Menorca del 20 al 24 d'abril de 2020

MENORCA
(COMPLET) - 1/10/2019

Terminis de sol·licitud

Activitats que es duguin a terme dins el 1r trimestre: entre 12 de setembre i 11 de octubre de 2019.

Activitats que es duguin a terme dins el 2n i 3r trimestre:entre 12 de setembre de 2019 i 15 de gener de 2020.

El termini per sol·licitar aquesta activitat acaba el 15 de gener de 2020

Veure PDF