MALLORCA

Ecomosaic és un taller d’expressió artística que promou i fomenta la ciència, el medi ambient i l’ecologia, en el qual podran tenir una participació activa tot l’alumnat de l’aula.

Si el curs passat vareu gaudir al vostre centre del taller Laboratori de pigments (els qui no el feren encara hi sou a temps aquest curs) en el qual vàrem aprendre a extreure el color natural de les plantes, arrels, verdures i fer servir minerals com el bicarbonat per variar els seus colors originals, o la llimona.  Ara amb aquest nou taller emprarem els colors extrets de la natura per tenyir arròs i fer un mosaic ecològic, a més d’aprendre la tècnica de la trencadissa amb closca d’ou.

És una activitat totalment orgànica, ja que pintarem fent servir vegetals com la remolatxa, la col llombarda, la cúrcuma, l’arròs, la closca d’ou, la llimona..., i en la qual deixarem volar la imaginació i la creativitat que tenim a dins.

A més descobrirem com reaccionen algunes tintures naturals en passar-les per un medi àcid i un alcalí i com van canviant els colors.

En definitiva, és un taller en el qual aprenem a prendre consciència de com ens podem divertir utilitzant el que fent servir, el que tenim al nostre abast i l’aprofitament dels recursos naturals per crear coses meravelloses i passar-ho molt bé.

Centre escolar o espai habilitat (presencial)

Adreçat a: educació infantil, educació primària

Preu per alumne : 2 €

Durada: 1 h i 30 min.

Mínim/Màxim alumnes: Adequació a la normativa sanitària permesa en cada cas i segons l'espai en el qual es durà a terme l'activitat.

Horari: Concertau data i horari enviant butlleta de sol·licitud

Terminis de sol·licitud

ACTIVITATS QUE S'HAN DE DUR A TERME DINS ELS 1R TRIMESTRE S'HAN DE SOL·LICITAR AMB 15 DIES D'ANTELACIÓ A LA DATA DE REALITZACIÓ I ABANS DEL 4 DE DESEMBRE DE 2020.

ACTIVITATS QUE S'HAN DE DUR A TERME DINS EL 2N I 3R TRIMESTRE: DEL 10 DE SETEMBRE DE 2020 AL 22 DE GENER DE 2021.

Sol·licitar activitat Veure PDF