MALLORCA

Les matemàtiques són la base de l'arquitectura. És una relació que es remunta a les civilitzacions antigues en què els matemàtics eren arquitectes i els arquitectes eren matemàtics. Hi ha matemàtiques als temples, a les piràmides, a les cúpules, als estadis i als canals de reg.

Però no només trobam matemàtiques en l’arquitectura. Els números, les proporcions, la geometria..., estan íntegrament lligats a la nostra vida quotidiana i a l’entorn que ens envolta; són a la natura, al creixement dels arbres, al vol dels ocells. Són a la cadira on seiem, a les cases que habitam, a la música que més ens agrada...

Aquest taller aproparà l’alumnat a les matemàtiques, aplicant eines que el faran descobrir la màgia dels números de manera lúdica i divertida. Amb aquest objectiu, construirem diferents estructures, experimentarem amb l’espiral àuria, jugarem amb les proporcions a través de maquetes i ens familiaritzarem amb els volums emprant el nostre propi cos.

Els continguts de l’activitat s’adaptaran a l’edat de l’alumnat participant i als objectius de cada etapa educativa.

 

 

Centre escolar-espai habilitat (presencial/en línia)

Adreçat a: educació primària, ESO

Preu (en línia): Gratuïta

Preu per alumne (presencial): 2 €

Durada: 1 h i 30 min.

Mínim/Màxim alumnes: Adequació a la normativa sanitària permesa en cada cas i segons l'espai en el qual es durà a terme l'activitat.

Horari: Concertau data i horari enviant butlleta de sol·licitud

Disponible presencial

Mallorca

Disponible en línia

Mallorca

Terminis de sol·licitud

ACTIVITATS QUE S'HAN DE DUR A TERME DINS ELS 1R TRIMESTRE S'HAN DE SOL·LICITAR AMB 15 DIES D'ANTELACIÓ A LA DATA DE REALITZACIÓ I ABANS DEL 4 DE DESEMBRE DE 2020.

ACTIVITATS QUE S'HAN DE DUR A TERME DINS EL 2N I 3R TRIMESTRE: DEL 10 DE SETEMBRE DE 2020 AL 22 DE GENER DE 2021.

El termini per sol·licitar aquesta activitat acaba el 22 de gener de 2021

Veure PDF