MALLORCA

Les Illes que a Charles Darwin li hauria agradat conèixer és un documental filmat i presentat per Toni Escandell qui ens portarà al cinema a fer un viatge imaginari per les Illes Balears per veure quina va ser i quina és la realitat de la nostra fauna.

Les Illes que a Charles Darwin li hauria agradat conèixer, ens proposa una aventura fictícia en la qual desvia el viatge que Charles Darwin va fer a les Illes Galápagos i  posa el rumb del seu vaixell el Beagle cap a les illes Balears.

Un lloc del Mediterrani on l'evolució va dotar els animals i les plantes de formes i comportaments únics al món i on encara es poden trobar relíquies vivents d'una fauna i una flora antiga, diferent i en gran part desapareguda.

Durant el documental l’alumnat descobrirà, a través dels ulls de l’internacionalment conegut i famós explorador Charles Darwin, quina va ser la fauna del passat a les Illes Balears i també la del present. A més, veurà les similituds i dissimilituds que té la fauna de les Illes Galápagos amb les de les nostres illes. En definitiva descobriran el patrimoni natural de les nostres illes.

Parlam d'un món a part, d’una fauna única, format per quatre illes principals que tenen milers d'històries que contar.

La proposta es presenta de la manera següent  (adaptació COVI-19):

1. Projecció del documental en el centre que ho sol·liciti  Les Illes que a Charles Darwin li hauria agradat conèixer. (Es facilitarà audiovisual).

2. Col·loqui amb Toni Escandell (presencial o en linia) després de la projecció en què l’alumnat podrà participar fent preguntes.

 

Centre escolar-espai habilitat / en línia

Adreçat a: educació primària, ESO, batxillerat

Preu (en línia): Gratuïta

Preu per alumne (presencial): 2 €

Mínim/Màxim alumnes: Adequació a la normativa sanitària permesa en cada cas i segons l'espai en el qual es durà a terme l'activitat.

Horari: Concertau data i horaris enviant la butlleta de sol·licitud

Terminis de sol·licitud

ACTIVITATS QUE S'HAN DE DUR A TERME DINS ELS 1R TRIMESTRE S'HAN DE SOL·LICITAR AMB 15 DIES D'ANTELACIÓ A LA DATA DE REALITZACIÓ I ABANS DEL 4 DE DESEMBRE DE 2020.

ACTIVITATS QUE S'HAN DE DUR A TERME DINS EL 2N I 3R TRIMESTRE: DEL 10 DE SETEMBRE DE 2020 AL 22 DE GENER DE 2021.

El termini per sol·licitar aquesta activitat acaba el 22 de gener de 2020

Veure PDF