MENORCA

La Companyia Melicotó Titelles presenta el seu nou espectacle, “L’arbre”.  Es tracta d’un espectacle de teatre negre centrat en la protecció dels arbres i en la necessitat de plantar arbres per la vida de tots els animals a la Terra. L’obra, amb un clar caire mediambiental, és molt divertida i el personatge principal, senzill i emocional, amb una tendresa meravellosa.

Un esquirol amb nas de clown viu alegre a dalt del seu arbre. Juga a basquet amb el glans que l’arbre li regala i rep les visites de diversos animals del bosc. La pau s’altera quan una abella li dona la notícia que un gegant de color blau s’apropa al bosc. El gegant està arrabassant arbres per fer un ram per a la seva estimada. L’esquirol malgrat estar mort de por decideix quedar-se a l’arbre per defensar-lo. Al final es faran amics i tots dos junts viatjaran pel món plantant glans per a fer créixer arbres.

A través d’un llenguatge clown i de l’empatia amb el personatge protagonista els nins aprenen la importància de la conservació dels arbres i dels boscos. De què en ells viuen molts d’animals i que gràcies als arbres tots els éssers vius tenim oxigen per a viure.

 

Centre escolar

Adreçat a: 1r primaria, 2n primaria, educació infantil

Preu per alumne: 2 €

Durada: 45 min

Mínim/Màxim alumnes (per 1 sessió): 50/ 75

Mínim/Màxim alumnes (per 2 sessions): 76/ 150

Web: Veure

Horari: Conertau data i horari enviant butlleta de sol·licitud

Terminis de sol·licitud

Activitats que es duguin a terme dins el 1r trimestre: entre 12 de setembre i 11 de octubre de 2019.

Activitats que es duguin a terme dins el 2n i 3r trimestre:entre 12 de setembre de 2019 i 15 de gener de 2020.

El termini per sol·licitar aquesta activitat acaba el 15 de gener de 2020

Veure PDF